Header Ads


«Σε προχωρημένες επαφές με τον Καρτάμπια η ΑΕΚ»

«Σε προχωρημένες επαφές με τον Καρτάμπια η ΑΕΚ»


Οι Ισπανοί γράφουν για τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις της Ενωσης με τον 26χρονο εξτρέμ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Άλλο ένα δημοσίευμα υπήρξε σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φεντερίκο Καρτάμπια.

Η Ένωση εκτός από τον Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος είναι και ο πρώτος στόχος για τους «κιτρινόμαυρους», φέρεται πως ενδιαφέρεται και για την περίπτωση του 26χρονου εξτρέμ, Φεντερίκο Καρντάμπια.

Πιο συγκεκριμένα η “dxtcampeon.com” έγραφε λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Καρτάμπια, αλλά και την ισπανική ομάδα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν πως πρώτος στόχος της Ενωσης παραμένει ο Ντανιέλε Βέρντε.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό με την Λα Κορούνια. Ωστόσο, επισημαίνεται ότι αυτή η διαφορά είναι τέτοια που μπορεί να καλυφθεί και ο παίκτης να κλείσει –τελικά- στην Ένωση πριν τις 15 Ιουλίου.

«Η ΑΕΚ και ο Καρτάμπια έχουν αρχίσει ήδη συζητήσεις. Ο ελληνικός σύλλογος ξεκαθάρισε στον Αργεντινό ότι θέλει να συνεργαστούν και ο ατζέντης του έχει αρχίσει τις διαπραγματεύσεις. Διαφορά με την Ντεπορτίβο. Η ΑΕΚ έχει έρθει ήδη σ’ επαφή με τους δύο ατζέντηδες του Καρτάμπια.

Αυτή την στιγμή οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία παρά τις απαιτήσεις που έχει η Ντεπορτίβο οι οποίες όμως είναι διαπραγματεύσιμες», αναφέρει και τονίζει ότι η Ντεπόρ κοστολογεί τον παίκτη περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ αλλά η μεταγραφή μπορεί να κλείσει με ένα ποσό της τάξης του 1,2 εκ.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.