Header Ads


Λήξη συναγερμού με Τσιγκρίνσκι και Λόπες στην ΑΕΚ!

Λήξη συναγερμού με Τσιγκρίνσκι και Λόπες στην ΑΕΚ!


Ευχάριστα ήταν τα νέα που προέκυψαν στην ΑΕΚ από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Έλντερ Λόπες. 
Λήξη συναγερμού στην ΑΕΚ με τις περιπτώσεις των Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Έλντερ Λόπες.

Έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές, διαπιστώθηκε ότι τα προβλήματα που αποκόμισαν ήταν λόγω της καταπόνησης από τις δυνατές προπονήσεις της προετοιμασίας και απλά θα χρειαστεί ξεκούραση, χωρίς κάτι άλλο το ιδιαίτερο.

Ένα μικρό πρόβλημα προέκυψε με τον δεξιό προσαγωγό του Μάρκο Λιβάγια, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το δελτίο Τύπου της ΑΕΚ για τη σημερινή προπόνηση: 

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Pilkarski Stadion του Κιέλτσε. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δουλειά στον τομέα της τακτικής. 

Ο Έλντερ Λόπες, ο οποίος έχει υποστεί μια σύσπαση δεξιού τετρακεφάλου λόγω καταπόνησης, ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Το ίδιο έκανε και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος έχει υποστεί μια σύσπαση αριστερού προσαγωγού λόγω καταπόνησης, με αρνητική απεικόνιση. 

Ο Μάρκο Λιβάια ένιωσε κατά τη διάρκεια του προγράμματος μια ενόχληση δεξιού προσαγωγού, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία. 

Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποκατάστασης στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει η αποστολή.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.