Header Ads


Δευτέρα ή Τρίτη το ραντεβού Αγγελόπουλου-Μπάνκι!

Δευτέρα ή Τρίτη το ραντεβού Αγγελόπουλου-Μπάνκι!


Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα Μπάνκι στην ΑΕΚ. 
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της το Σάββατο στο Περιστέρι, όπου έκανε το 3-1 στη σειρά των μικρών τελικών και κατέκτησε την 3η θέση. Από ‘κει και πέρα, αναμένεται η τελική συνάντηση μεταξύ του Μάκη Αγγελόπουλου και του Λούκα Μπάνκι.

Οι δύο άνδρες θα έχουν ραντεβού τη Δευτέρα ή Τρίτη το μεσημέρι, καθώς ο Ιταλός θα φύγει από την Ελλάδα την Τρίτη το βράδυ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην «Ένωση» ο 53χρονος προπονητής είναι σχεδόν απίθανο, καθώς η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» δεν έμεινε ευχαριστημένη από την εικόνα της ομάδας στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έτσι λοιπόν, στην επικείμενη συνάντηση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ με τον έμπειρο τεχνικό θα σφραγιστεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το διαζύγιο των δύο πλευρών. Πάντως, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τον επαγγελματισμό του Μπάνκι και το ραντεβού του... αποχαιρετισμού αναμένεται να γίνει σε φιλικό κλίμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, από την Τετάρτη θα ξεκινήσει η αναζήτηση του επόμενου προπονητή της «Ένωσης», με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να αποτελεί τη μοναδική επιλογή από την Ελλάδα, αλλά και τον διακαή πόθο του Μάκη Αγγελόπουλου, όπως έχει αναφερθεί και στο παρελθόν.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πάντως και το ενδεχόμενο πρόσληψης ενός ξένου τεχνικού, αν και θα πρέπει να αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση για να γίνει η υπέρβαση από την πλευρά της ΑΕΚ.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.