Header Ads


«Άκυρο της Μπέτις σε Ρόμα για Λόπες, Μπάρκας και Σιρίγκου οι άλλες επιλογές»

«Άκυρο της Μπέτις σε Ρόμα για Λόπες, Μπάρκας και Σιρίγκου οι άλλες επιλογές»


Σύμφωνα με το «Sky Sports Italia», η Μπέτις απέρριψε πρόταση της Ρόμα για τον Πάου Λόπες, με τις επόμενες επιλογές να είναι σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι Βασίλης Μπάρκας και Σαλβατόρε Σιρίγκου. 
Συνεχίζει το... ψάξιμο για τερματοφύλακα η Ρόμα!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το «Sky Sports Italia», οι «τζιαλορόσι» κατέθεσαν πρόταση 20 εκατομμυρίων στην Μπέτις για τον Πάου Λόπες αλλά η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική. Και αυτό γιατί ο ισπανικός σύλλογος δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τον 24χρονο πορτιέρε και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στην περίπτωση που πληρωθεί η ρήτρα των 35 εκατ. ευρώ.

Στο ίδιο ρεπορτάζ του ιταλικού Μέσου, αναφέρεται πως οι επόμενες επιλογές της Ρόμα για τα γκολπόστ, με δεδομένη την αποχώρηση του Ρόμπιν Όλσεν, είναι αυτή του Σαλβατόρε Σιρίγκου της Τορίνο αλλά και του Βασίλη Μπάρκα της ΑΕΚ, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει προ ημερών το sportfm.gr.

Αυτό που απομένει, πλέον, είναι να δούμε σε ποια επιλογή τερματοφύλακα θα καταλήξει η Ρόμα για την επόμενη σεζόν, με το όνομα του Μπάρκα να παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ των «τζιαλορόσι».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.