Header Ads


Ο Ροντρίγκο Σοάρες στον ΠΑΟΚ, «βλέπει» Παουλίνιο η ΑΕΚ

Ο Ροντρίγκο Σοάρες στον ΠΑΟΚ, «βλέπει» Παουλίνιο η ΑΕΚ


Ο ΠΑΟΚ... έκλεψε τον Ροντρίγκο Σοάρες από την ΑΕΚ, που στρέφεται άμεσα στον άσο της Τσάβες, Παουλίνιο για τη θέση του δεξιού μπακ!
Ο Ροντρίγκο Σοάρες είναι ένας παίκτης που έθεσε υπόψη της ΑΕΚ για το δεξί άκρο της άμυνας ο Μιγκέλ Καρντόσο, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τον Βραζιλιάνο άσο της Ντεπορτίβο Άβες. Η ΑΕΚ «ψάχτηκε» για τον 26χρονο άσο, όμως ο ΠΑΟΚ πρόλαβε και τον έκλεψε!
Οι Θεσσαλονικείς, μέσω του Μάριο Μπράνκο, κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον 26χρονο δεξιό μπακ της Ντεσπορτίβο Αβες, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο μια πολύ μεγάλη ανάγκη που είχαν, για τον παίκτη που θα καλύπτει τα νώτα του Μάτος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία ο ΠΑΟΚ, μέσω του ατζέντη του Ροντρίγκο, Αντόνιο Τεξέιρα (σ.σ. ίδιος με εκείνον του Βαρέλα), κατάφερε να πείσει τον παίκτη της Αβες να αρνηθεί την πρόταση της Ενωσης και να δώσει τα χέρια με τον Δικέφαλο του Βορρά. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς προσέφεραν 280.000 € τον χρόνο και 3ετές συμβόλαιο στον Πορτογάλο μπακ, την ώρα που η προσφορά της ΑΕΚ δεν ξεπερνούσε τις 180.000 €. Κάτι που αυτομάτως έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ και ο παίκτης αναμένεται την Πέμπτη ή την Παρασκευή στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ροντρίγκο πραγματοποίησε φέτος την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, έχοντας συνολικά 41 συμμετοχές, 4 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Αβες, που τερμάτισε 14η στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναμένεται να «κοντραριστούν» και σε ακόμη 1-2 περιπτώσεις παικτών από την Πορτογαλία αυτό το καλοκαίρι. Καθώς και οι δύο έχουν στρέψει την προσοχή τους στη συγκεκριμένη αγορά.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ΑΕΚ, τώρα, αφήνει στην άκρη την εν λόγω υπόθεση, καθώς εδώ και μέρες υπήρχε η εκτίμηση θα χαθεί άδικα χρόνος, για έναν παίκτη που εξ αρχής δεν ήταν εύκολο να αποκτηθεί. Έτσι, στο προσκήνιο για τη θέση του δεξιού μπακ ήρθαν άμεσα άλλες λύσεις, με εκείνη που ξεχωρίζει να είναι του Πάουλο Σέρτζιο Μότα, ή αλλιώς Παουλίνιο. Ο 28χρονος ακραίος αμυντικός είναι προϊόν των ακαδημιών της Πόρτο, ενώ την τελευταία διετία αγωνίζεται στην Τσάβες, με την οποία έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Ο Παουλίνιο κατέγραψε την σεζόν που τελείωσε 26 συμμετοχές, ενώ έχει 150 συνολικά στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας όπου αγωνίζεται σε όλη του την καριέρα.

Η ΑΕΚ έχει φέρει στην πρώτη γραμμή την περίπτωση του Πορτογάλου άσου για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως στη λίστα παραμένει και ο Μπενίτο, που μένει ελεύθερος από τη Σαραγόσα. Ωστόσο πρώτος στόχος είναι ο Παουλίνιο.

*to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.