Header Ads


Φέτος θα δούμε την δική του ΑΕΚ..

Φέτος θα δούμε την δική του ΑΕΚ..


Γράφει ο Χάρης Κολχούρης για την ομάδα, η οποία θα έχει ξεκάθαρα την σφραγίδα του Καρντόσο!
  • Από την πρώτη στιγμή που προχώρησε το όνομα του έναντι άλλων συνυποψηφίων του, η ανάλυση της τακτικής του προσέγγισης μου κέντρισε το ενδιαφέρον.
  • Ένας προπονητής, κολλημένος με την κατοχή και την άμεση ανάκτηση της μπάλας, έπειτα από χαμένη επίθεση. Το defensive transition όπως ονομάζεται.
  • Ακόμα και στην Ναντ, που δεν είχε τα κατάλληλα εργαλεία (ασυμφωνία με τον πρόεδρο για το μπάτζετ της ομάδας), έφυγε παρά τα πολύ καλά σχόλια από την πλειοψηφία του κόσμου, απόψεις που δεν εισακούστηκαν στην διοίκηση της Γαλλικής ομάδας.
  • Ο Πορτογάλος σε κάθε ομάδα που προπονεί, επιχειρεί να αφήσει το στίγμα του. Δεν θα συμβιβαστεί και δεν πρόκειται να αλλάξει την τακτική του εύκολα.
  • Οι μεταγραφές το αποδεικνύουν. Δεν υπάρχει παίκτης, που να μην είναι επιλογή του (εκτός των Ντέλετιτς, Σαμπανάζοβιτς και Αθανασιάδη, που ήταν ήδη κλεισμένοι). Ακόμα και η περίπτωση του εξτρέμ Μαρτίνς, που χάλασε λόγω της συμπεριφοράς του προέδρου της Μπράγκα, ήταν καθαρά δική του εισήγηση.
  • Πλέον, με Ζεράλντες, Παουλίνιο, Σιμάο, αλλά και τον Βράνιες, για τον οποίο έδωσε το πράσινο φως, έχει βάλει τις βάσεις για την δική του ΑΕΚ. Την ΑΕΚ που αυτός ονειρεύεται.
  • Πέρσι είχα πει, ότι η ομάδα που φτιάχνεται έχει προπονητή με νοοτροπία να δημιουργήσει πράγματα. Δεν του δόθηκαν τα απαιτούμενα εργαλεία και τα αποτελέσματα τα είδαμε όλοι...
  • Φέτος, η διοίκηση φαίνεται πως έμαθε από τα λάθη της. Κυνηγάει τις προσωπικές επιλογές του προπονητή και κάνει το παν για να τον ικανοποιήσει. Το γήπεδο θα είναι ο κριτής όλων...


Υ.Γ Πλέον, μένει ένας εξτρέμ κι ένας φορ για να κλείσει το ρόστερ, χωρίς να υπολογίσουμε κάποια πιθανή πώληση. Μπάρκας, Μάνταλος και Λιβάγια είναι τα ονόματα, που είναι στα μπλοκάκια των περισσότερων ομάδων, χωρίς αυτό να σημάνει πως δεν μπορεί να προκύψει κάποια ξαφνική πρόταση (βλ. Μπακασέτα).

Υ.Γ 2 Με τον μεταγραφικό πυρετό των τελευταίων ημερών, έχουν υποσκιαστεί τα βήματα προόδου των εργασιών στην Αγιά Σοφιά. Είναι απλά ανατριχιαστικό, να βλέπεις τα τείχη της να ανυψώνονται, το στέγαστρο σιγά σιγά να τοποθετείται και το όνειρο μας να παίρνει σάρκα και οστά. Απλά μοναδικό συναίσθημα...

Υ.Γ Για την φανέλα δεν έχω να πω πολλά. Προσωπικά, μου αρέσει που βλέπουμε κάτι διαφορετικό. Δεν έχει νόημα να γκρινιάζουμε ακόμα και για αυτό. Φτάνει πια η μιζέρια. Το πιο σωστό σχόλιο το διάβασα κάτω από το ποστ της ΠΑΕ: "Και με πιτζάμες να παίζουν, εγώ θα είμαι στο γήπεδο να τους στηρίζω". Αυτό ακριβώς και τίποτα άλλο! 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.