Header Ads


Ο Γιακουμάκης… βλέπει προετοιμασία!

Ο Γιακουμάκης… βλέπει προετοιμασία!


Τα δεδομένα για τον Έλληνα επιθετικό και το μέλλον του στην Ένωση.
Την ώρα που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, πλην διεθνών, κάνουν διακοπές οι ιθύνοντες της ΑΕΚ «τρέχουν» τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Μια από τις θέσεις που… καίει την Ένωση είναι αυτή του κεντρικού επιθετικού.

Η προτεραιότητα των κιτρινόμαυρων για τον βασικό σέντερ φορ της επόμενης χρονιάς είναι φυσικά ο Έκι Πόνσε όμως η περίπτωση του Αργεντίνου σέντερ φορ είναι πάρα πολύ δύσκολη, μετά και την εκπληκτική χρονιά που έκανε στα γήπεδα της Super League.

Σύμφωνα με την «Sportime», η ΑΕΚ κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις για την συγκεκριμένη θέση όμως δεν υπάρχει μεγάλη βιασύνη καθώς επιθυμούν την καλύτερη δυνατή λύση.

Το σίγουρο είναι πως στην προετοιμασία, στο Κιέλτσε θα είναι παρόντες οι Μάρκο Λιβάγια και Γιώργος Γιακουμάκης (με ανοιχτό το θέμα του βασικού φορ), που θα δώσουν την ευκαιρία στον Μιγκέλ Καρντόσο να δουλέψει κανονικά με δύο σέντερ φορ.

Όσον αφορά τον 25χρονο επιθετικό που ξεκίνησε την περσινή χρονιά με την ΑΕΚ αλλά κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ, θα πρέπει να δώσει τα διαπιστευτήρια του στον Καρντόσο αν θέλει να παραμείνει στις τάξεις της Ένωσης.
Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στην αναζήτηση και δεύτερου επιθετικού κι έτσι αν πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό πως μπορεί να σταθεί σε αυτόν τον ρόλο, τότε θα παραμείνει στην ΑΕΚ.

Με την φανέλα του ΟΦΗ, από τον Ιανουάριο κι έπειτα κατέγραψε 12 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ, βοηθώντας τα μέγιστα τους Κρητικούς να παραμείνουν στην κατηγορία.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.