Header Ads


«Τον διώχνει ο Μπλατ από Ολυμπιακό, φοράει τα κιτρινόμαυρα!»

«Τον διώχνει ο Μπλατ από Ολυμπιακό, φοράει τα κιτρινόμαυρα!»


Κίνηση που ανεβάζει επίπεδο την Ένωση - Φεύγει από τον Ολυμπιακό και υπογράφει στην Βασίλισσα, σύμφωνα με το δημοσίευμα!
Ο 24χρονος φόργουορντ όπως όλα δείχνουν θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, με την Ενωση να κινείται για την απόκτησή του. Ο Ολυμπιακός το επόμενο διάστημα αναμένεται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να είναι ένας από τους παίκτες που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά.

Ο 24χρονος φόργουορντ δεν κατάφερε να πείσει τον Ντέιβιντ Μπλατ ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Ο Δημήτρης Αγραβάνης θα βγει στην αγορά για να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και όπως είναι λογικό θα προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Μία από αυτές θα είναι και η ΑΕΚ, η οποία καλοβλέπει την περίπτωσή του και θα κάνει κίνηση, εάν μείνει ελεύθερος από τους Ερυθρόλευκους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Ενωση ανήκει ο μικρός του αδερφός, Γιάννης, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στο Περιστέρι.

Ο Γιάννης Αγραβάνης, πάντως, αναμένεται να μείνει στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων και τη νέα σεζόν, προκειμένου να δουλέψει με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.