Header Ads


«Μπαμ» και με επιθετικό κυνηγάει ο Μελισσανίδης!

«Μπαμ» και με επιθετικό κυνηγάει ο Μελισσανίδης!


Στην ΑΕΚ συνεχίζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους και θέλουν να κλείσουν τα περισσότερα μέτωπα πριν φύγουν για Πολωνία.
Η ΑΕΚ προχώρησε πολύ δυναμικά στο θέμα των μεταγραφών τις τελευταίες ώρες, μετρώντας επί της ουσίας 3 προσθήκες, με τους Ζεράλδες, Βράνιες και Σιμόες να θεωρούνται παίκτες της. Ωστόσο η Ένωση δε σκοπεύει να σταματήσει εδώ και ήδη κινείται δυναμικά για την απόκτηση ενός εξτρέμ προκειμένου να έχει κλείσει τα περισσότερα «μέτωπα» πριν από την αναχώρησή της για την Πολωνία.
Ο Καρντόσο έχει ζητήσει να έχει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του ρόστερ μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μιας και θέλει να δουλέψει μαζί τους και να μοντάρει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα.

Στη λίστα του «Δικεφάλου» για τη θέση του εξτρέμ βρίσκονται 2-3 παίκτες για τη συγκεκριμένη θέση, με την περίπτωση του Φάμπιο Μαρτίνς πάντως να μην έχει προχωρήσει. Στη συνέχεια, η ΑΕΚ θα ψάξει και την καλύτερη δυνατή ενίσχυση στη γραμμή κρούσης με την απόκτηση του φορ, που χρειάζεται, κάτι που μάλλον θα γίνει μετά την προετοιμασία.

Ίσως και σήμερα στην Αθήνα ο Βράνιες, Δευτέρα ο Ζεράλδες

Την ώρα που η ΑΕΚ κλείνει και το κενό στον άξονα με τον Πορτογάλο Νταβίντ Σιμάο της Αντβέρπ (400.000 ευρώ αγορά με 3ετές συμβόλαιο) στην Ενωση αναμένουν δύο αφίξεις.

Η πρώτη έχει να κάνει με τον Ογκνιέν Βράνιες. Ο Βόσνιος που έριξε στο… μισό τις απαιτήσεις του για να παίξει μπάλα ξανά στην ΑΕΚ αναμένεται στην Αθήνα πιθανότατα και σήμερα. Ο Βράνιες έκανε ότι μπορούσε και το πέτυχε να συμφωνήσουν ΑΕΚ και Αντερλεχτ για δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα, αναμένεται στην Αθήνα ο Βόσνιος για τα… τυπικά και την παρουσίαση της επιστροφής του στο Δικέφαλο.

Στο… μέτωπο του Φρανσίσκο Ζεράλδες, η ΑΕΚ τον περιμένει από εβδομάδα στα μέρη μας. Ο Πορτογάλος πιθανότατα τη Δευτέρα θα είναι στην Αθήνα. Και τότε αναμένεται να παρουσιαστεί από τον Δικέφαλο. Μια συμφωνία με την Σπορτινγκ Λισαβόνας που επίσης είναι δανεισμός χωρίς ρήτρα αγοράς του. Την Πέμπτη 27 Ιουνίου η Ενωση ξεκινά την προετοιμασία και ο Πορτογάλος θα παραμείνει στην ελληνική πρωτεύουσα για να πιάσει αμέσως δουλειά.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.