Header Ads


Οι «3» που θέλει ο Καρντόσο στην ΑΕΚ!

Οι «3» που θέλει ο Καρντόσο στην ΑΕΚ!


Για τους τρεις ποδοσφαιριστές που θέλει στην ΑΕΚ ο Μιγκέλ Καρντόσο προχωράει η διοίκηση της ΠΑΕ. 
Τρία ονόματα ποδοσφαιριστών φαίνεται πως «παίζουν» δυνατά αυτή τη στιγμή όσον αφορά την ενίσχυση της ΑΕΚ ενόψει της επόμενης σεζόν, έπειτα από σχετική εισήγηση του Μιγκέλ Καρντόσο.

Όπως γράφει η Live Sport, πρόκειται για τον Φρανσίσκο Ζεράλδες, τον Νέλσον Μοντέ και τον Ρούμπεν Ριμπέιρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ζαράλδες φαίνεται πως είναι πιο κοντά από όλους να συνεχίσει την καριέρα στην Ελλάδα με τη φανέλα της «Ένωσης».

Χθες νέα πορτογαλικά δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ο 24χρονος χαφ, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνα μέχρι το 2021, εκείνος θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Μάλιστα, θεωρεί εξαιρετική την προοπτική να παίξει στον «Δικέφαλο» υπό τις οδηγίες του Καρντόσο, αφού γνωρίζονται από την κοινή τους συνύπαρξη στη Ρίο Άβε.

Όσον αφορά τον Μοντέ, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός που είχε απασχολήσει παλιότερα και τον Ολυμπιακό, μένει ελεύθερος από την Ρίο Άβε και είναι από τις περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στην «κιτρινόμαυρη» λίστα. Πάντως, στην ΑΕΚ εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις στόπερ από τη Ρωσία και την Ουκρανία.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ο Ρούμπεν Ριμπέιρο, ο οποίος αποχωρεί από την Αλ Αΐν και αρέσει πολύ στον νέο προπονητή της ομάδας, αφού μπορεί να παίξει ως ακραίος όσο και εσωτερικός μέσος.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.