Header Ads


Unlabelled Από την ΑΕΚ στους Ciudadanos: υποψήφιος στις εκλογές ο Άρθο

Από την ΑΕΚ στους Ciudadanos: υποψήφιος στις εκλογές ο Άρθο


Ο Θέσαρ Άρθο άφησε τη φανέλα και το σορτσάκι και κατεβαίνει υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη των Ciudadanos.
Ο πρώην άσος της ΑΕΚ «κρέμασε» πέρυσι τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του και τώρα κάνει... στροφή προς την πολιτική.

Είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Βιγιαρεάλ και μίλησε στην εφημερίδα «Marca» για τη γνωριμία του με τον Άλμπερτ Ριβέρα, τον ηγέτη του κόμματος των Ciudadanos (αυτοπροσδιορίζεται ως σοσιαλδημοκρατικό, φιλελεύθερο δημοκρατικό και μη-εθνικιστικό).

«Πριν από τέσσερα χρόνια, όταν αγωνιζόμουν στην ΑΕΚ, γνώρισα τον Άλμπερτ Ριβέρα ο οποίος ήρθε για επίσκεψη στο στρατόπεδο προσφύγων της Λέσβου. Ήταν μια κίνηση που με έκανε να σκεφτώ τη στράτευση στο πλευρό του. Οι Ciudadanos είναι το μοναδικό κόμμα το οποίο, κατά τη γνώμη μου, μπορεί να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τον γιο μου, με ισότητα και ελευθερία για όλους» είπε ο Άρθο και στη συνέχεια μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Έζησα σημαντικές στιγμές στο ευρωπαϊκό στερέωμα: την κρίση που σχεδόν στοίχισε την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τον τρόμο ανάμεσα στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη με τόσους νεκρούς. Κι, επίσης, όσα συμβαίνουν στην Ισπανία. Σκεφτόμουν πως μπορώ να βοηθήσω ενεργά» κατέληξε ο Ισπανός.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.