Header Ads


Φοβερός και τρομερός Πάντερ διέλυσε την Μπάμπεργκ!

Φοβερός και τρομερός Πάντερ διέλυσε την Μπάμπεργκ!


Σε... one man show μετέτρεψε τον ημιτελικό του Final Four του Champions League κόντρα στην Μπάμπεργκ ο Κέβιν Πάντερ, ο οποίος πήρε από το χέρι την Βίρτους Μπολόνια και την οδήγησε σε εμφατική νίκη-πρόκριση (67-50) στον μεγάλο τελικό.
Η αυτοκρατορία της Βίρτους Μπολόνια είναι εδώ! Η ιταλική ομάδα επιβεβαίωσε για ένα ακόμα παιχνίδι πως βρίσκεται στη διοργάνωση με έναν και μοναδικό στόχο: Να την κατακτήσει! Η Μπάμπεργκ βίωσε την οργή των παικτών του Σάσα Τζόρτζεβιτς, οι οποίοι από τα πρώτα λεπτά έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο και έφτασαν σε μια πολύ άνετη νίκη-πρόκριση σε ένα κατάμεστο Sportpaleis, στο οποίο η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Κέβιν Πάντερ. Ο «Πάνθηρας» ήταν ασταμάτητος, σκόραρε με κάθε τρόπο και... φόρτωσε το καλάθι των Γερμάνων με 21 πόντους, σε μια επιβλητική εμφάνιση. Κι όλα αυτά την ίδια στιγμή που η Μπάμπεργκ περίμενε τα πάντα από τον Τάιρις Ράις, που είχε 21 πόντους μεν, αλλά με 6/20 σουτ.

Η Βίρτους ήταν πιο δραστήρια στα πρώτα λεπτά του αγώνα και κατάφερε να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης (11-7, 5'). Ο Ράις με δικές του προσπάθειες έφερε σε απόσταση... βολής την Μπάμπεργκ (12-11, 6'). Η Βίρτους όμως, έμεινε πιστή στο πλάνο της και με τον Κράβιτς να μπαίνει στην εξίσωση κατάφερε να ανεβάσει τη διαφορά, χάρη σε επί μέρους 9-0 για το 22-11.

Με την ίδια διάθεση μπήκαν στο παρκέ οι παίκτες του Τζόρτζεβιτς, διατηρώντας τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα με τον Αραντόρι (27-15, 14'). Ο Πάντερ έδινε λύσεις στην ομάδα του, όμως η Μπάμπεργκ βρήκε τρόπους να μαζέψει τη διαφορά, με τον Ζήση (31-23, 16'). Τσάλμερς και Μπάλντι Ρόσι ανέλαβαν δράση και ανέβασαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά, με τον Πάντερ να βάζει το κερασάκι, για το 42-28 του πρώτου μέρους.

Οι Ιταλοί ήταν καταιγιστικοί και στο δεύτερο ημίχρονο και η διαφορά έφτασε στους 20 πόντους δια χειρός Πάντερ (48-28, 23'). Η άμυνα των παικτών της Βίρτους... τσάκιζε κόκαλα σε όλη τη διάρκεια του δεκαλέπτου, με την Μπάμπεργκ να «ματώνει» για να σκοράρει (50-33, 26'). Ο Αραντόρι συνδέθηκε με το καλάθι, φέρνοντας και πάλι τη διαφορά στους 20 πόντους (53-33, 27'). Ένα τρίποντο του Ράις από τη γωνία έδειξε πως η Μπάμπεργκ είχε ξανά σφυγμό στο φινάλε του δεκαλέπτου (53-39).

Η Μπάμπεργκ δεν μπορούσε να μαζέψει τη διαφορά. Κι αυτό γιατί ο Κέβιν Πάντερ ήταν ασταμάτητος και έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των Γερμανών, ανεβάζοντας το προβάδισμα της ομάδας του (63-39, 33'). Το υπόλοιπο του αγώνα ήταν τυπική διαδικασία, με την Βίρτους Μπολόνια να συντηρεί το προβάδισμά της και να φτάνει στη νίκη με εμφατικό τρόπο, διεκδικώντας ευρωπαϊκό τρόπαιο για πρώτη φορά μετά το 2001!

Τα δεκάλεπτα: 22-11, 42-28, 53-39, 67-50.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.