Header Ads


Ανοιχτό το ενδεχόμενο για τελικό με κόσμο στο ΟΑΚΑ!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για τελικό με κόσμο στο ΟΑΚΑ!


Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η σιγουριά και η ευκολία με την οποία κάποιοι «ενημερώνουν» τον κόσμο για ειλημμένη απόφαση της Πολιτείας για τελικό Κυπέλλου, κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ. 
Κι αυτό γιατί κάτι τέτοιο απέχει παρασάγγας από την αλήθεια.

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε μία συντονισμένη προσπάθεια από τον… τρίτο πόλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που επιχειρεί με κάθε τρόπο να δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει του τελικού της 11ης Μαΐου, είτε με δημοσιεύματα που αναφέρουν την αδυναμία της κυβέρνησης / πολιτείας να διεξάγει έναν ασφαλή τελικό με κόσμο, είτε με εμπρηστικά άρθρα που βάζουν λάδι στην φωτιά, στην ήδη τεταμένη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Μία προσπάθεια με διττό σκοπό. Την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης σε περίπτωση που τελικά αποφασιστεί τελικός κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας ή την αύξηση της πιθανότητας επεισοδίων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, σε περίπτωση που ο τελικός γίνει με κόσμο, άρα και την τιμωρία με αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα για τους δύο φιναλίστ.

Για να μην μακρυγορούμε, όσοι μιλούν με σιγουριά τη δεδομένη στιγμή είτε είναι εκτός πραγματικότητας είτε έχουν κάποια σκοπιμότητα. Κι αυτό, τη δεδομένη στιγμή βράδυ Παρασκευής, τα πάντα είναι στον αέρα.

Δεν υπάρχει καμία κυβερνητική απόφαση, για να είμαστε απολύτως σωστοί και ακριβείς και τα δύο ενδεχόμενα συγκεντρώνουν τις ίδιες πιθανότητες. Αυστηρά 50-50, δεν υπάρχει ούτε ίχνος για να μπορεί να χριστεί κάποιο ενδεχόμενο ως φαβορί.

Αυτό που υπάρχει την δεδομένη στιγμή είναι εκτίμηση όλων των πραγματικών δεδομένων και εξονυχιστικός έλεγχος όλων των σεναρίων. Η σαφής προτίμηση της πολιτείας είναι να διεξαχθεί ένας τελικός παρουσία των φιλάθλων και των δύο ομάδων έστω και με μειωμένο αριθμό θεατών, όμως αυτό θα αποφασιστεί μόνο σε περίπτωση που μπορεί να εγγυηθεί από όλες τις πλευρές 100%, η ομαλότητα της διεξαγωγής δίχως έκτροπα.

Οι αποφάσεις παραπέμπονται για την Δευτέρα, που είναι η κρίσιμη και καταληκτική ημέρα για τα δεδομένα διεξαγωγής του τελικού, σε ένα ζήτημα για το οποίο -επαναλαμβάνουμε- δεν υπάρχει η παραμικρή ειλημμένη απόφαση μέχρι στιγμής…

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.