Header Ads


Τσεκάρει τους μεταγραφικούς στόχους και αποφασίζει ο Καρντόσο

Τσεκάρει τους μεταγραφικούς στόχους και αποφασίζει ο Καρντόσο


Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει λάβει την μεταγραφική λίστα από τον Νίκο Λυμπερόπουλο, θα την εξετάσει και θα αποφασίσει ο ίδιος ποιοι ποδοσφαιριστές ταιριάζουν με τα «θέλω» του. 
Αρχίζει να πιάνει δουλειά, σιγά σιγά, στην ΑΕΚ ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοινώθηκε σήμερα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και την Πέμπτη αναμένεται να έρθει στην χώρα μας για να εγκαταστηθεί μόνιμα, ώστε να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ενημερωθεί από τον Νίκο Λυμπερόπουλο για τις περιπτώσεις που έχει βάλει στο... μάτι, για αυτές που είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο αλλά και αυτές που απλά έχουν τσεκαριστεί. Ωστόσο, την ίδια ώρα ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ έχει ζητήσει ένα μικρό χρονικό διάστημα για να εξετάσει κάθε περίπτωση και να βγάλει την δική του γνώμη για την καθε μία ξεχωριστά.

Κάτι το οποίο είναι απολύτως λογικό καθώς θέλει να δει αν οι ποδοσφαιριστές που έχουν τσεκαριστεί, ταιριάζουν με τα «θέλω» του. Κάπως έτσι, προσωρινά όποιες διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει «παγώνουν» και οι μεταγραφικές εξελίξεις αναμένεται να προχωρήσουν από την Παρασκευή και έπειτα.

Την Παρασκευή, μάλιστα, ο Καρντόσο θα βρεθεί στα Σπάτα ώστε να τσεκάρει τα πάντα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και στη συνέχεια όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.