Header Ads


«Έχει επιφυλάξεις για Βράνιες ο Καρντόσο - Αυτό είναι το νόημα της αλλαγής προπονητή»

«Έχει επιφυλάξεις για Βράνιες ο Καρντόσο - Αυτό είναι το νόημα της αλλαγής προπονητή»


Αλλαγή δεδομένων έχει σημειωθεί στην υπόθεση Βράνιες στην ΑΕΚ με την έλευση του Καρντόσο, όπως ανέφερε ο Τάσος Τσατάλης, ο οποίος εξήγησε το νόημα της αλλαγής προπονητή στην Ένωση. 
Ο Όγκνιεν Βράνιες και ο νέος προπονητής της ΑΕΚ.

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Βόσνιου στόπερ στους «κιτρινόμαυρους» παραμένει ανοιχτό, αλλά πιθανόν να έχουν μειωθεί οι πιθανότητες με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Όπως ανέφερε ο Τάσος Τσατάλης στον ΣΠΟΡ FM 94.6 «κλειδί» στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί ο Πορτογάλος τεχνικός, αλλά φυσικά και για τις άλλες μεταγραφικές υποθέσεις. Μάλιστα, ο 47χρονος προπονητής έχει εκφράσει κάποιες επιφυλάξεις στους ανθρώπους του συλλόγου. Προφανώς λόγω της ιδιαιτερότητας του χαρακτήρα του Βόσνιου αμυντικού.

Επιπλέον, ο ρεπόρτερ της Ένωσης αναφέρθηκε και γενικότερα στο θέμα της πρόσφατης αλλαγής στον πάγκο της ΑΕΚ και στο νόημα της απόφασης.

«Πιστεύουν στον Καρντόσο. Ο Μανόλο θα ήταν επιλογή με… μισή καρδιά. Κύριο μέλημα είναι να δουλέψει περισσότερο με την ίδια την ομάδα. Ο Χιμένεθ στέκεται περισσότερο στην προετοιμασία ενός αγώνα για το αποτέλεσμα, δεν επενδύει πολύ χρόνο γενικότερα για την ομάδα και υπήρχαν παράπονα για το πόσο βελτιώθηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές», επεσήμανε ο Τάσος Τσατάλης.


sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.