Header Ads


Προχωρούν οι διαδικασίες των υπογραφών για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Προχωρούν οι διαδικασίες των υπογραφών για το γήπεδο της ΑΕΚ!


Κανονικά και χωρίς απρόοπτα συνεχίζονται οι διαδικασίες ώστε να είναι από την επόμενη σεζόν στο νέο της σπίτι στα Λιόσια. 


Σε συνεχείς συζητήσεις και επαφές με ανώτερα κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να «κλειδώσει» η μετακόμισή της στα Λιόσια από την ερχόμενη σεζόν βρίσκεται η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Το δεδομένο είναι ότι ο ίδιος ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Μάκης Αγγελόπουλος, έχει συμφωνήσει προφορικά με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη για το πλάνο της επόμενης μέρας, ενώ το γεγονός ότι το γήπεδο των Λιοσίων ανήκει πλέον στη ΓΓΑ, έχει διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις, προκειμένου πράγματι η «Ένωση» να αγωνίζεται για επόμενα χρόνια εκεί.

Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στον Ιούνιο να πέσουν και οι υπογραφές προκειμένου η μετακόμιση των «κιτρινόμαυρων» να είναι οριστική, ανεξάρτητα από τις πολιτικές εξελίξεις που αναμένονται στη χώρα.

Αυτό, επειδή, η ΑΕΚ βρίσκεται σε απευθείας διαπραγματεύσεις και με τη Νέα Δημοκρατία που είναι θετική στο πλάνο που υπάρχει, ενώ ένα ακόμα γεγονός που συντελεί στην υλοποίηση του σχεδίου αποτελεί το γεγονός ότι εκλέχθηκε ο Χρήστος Παππούς στον δήμο Φυλής.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.