Header Ads


Unlabelled «Απογοήτευση, θέλει μεταγραφές η ΑΕΚ - Τίποτα τρομερό ο ΠΑΟΚ…»

«Απογοήτευση, θέλει μεταγραφές η ΑΕΚ - Τίποτα τρομερό ο ΠΑΟΚ…»


Δύο παλαίμαχοι άσοι της ΑΕΚ σχολιάζουν την επόμενη μέρα των «Κιτρινόμαυρων», αλλά και το εάν υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας με τους Θεσσαλονικείς. 
Δεν ήταν τόσο μία ακόμα ήττα και η απώλεια ενός τροπαίου από τον ΠΑΟΚ που στενοχώρησε τους οπαδούς της ΑΕΚ όσο η εμφάνιση της ομάδας. Η εικόνα της Ένωσης στον τελικό ήταν κάτω του μετρίου, κάτι που οδηγεί σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα, μετά από μία καταστροφική σεζόν, από την οποία η μόνη φωτεινή σελίδα της ήταν η επιστροφή του Δικεφάλου σε ομίλους του Champions League μετά από 12 χρόνια:

Πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες προσθαφαιρέσεις, ώστε από τη νέα χρονιά η ΑΕΚ να γίνει ξανά η ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους και θα αγωνίζεται με αξιώσεις εκτός συνόρων. Σε αυτό συμφωνούν δύο παλαίμαχοι της ομάδας που μίλησαν στο Sportdog για τον τελικό αλλά και την επόμενη μέρα.

«Η ομάδα δεν έπαιξε, δεν κέρδισε. Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν και τίποτα τρομερό. Η ΑΕΚ δεν ήταν στα καλά της. Περίμενα διαφορετική την ομάδα γιατί στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος είχε μία καλή εικόνα. Είχε αλλάξει διάθεση. Δεν ξέρω αν πρέπει να πω κάτι παραπάνω γιατί είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος», λέει στο Sportdog ο Στέλιος Σεραφείδης με τον Χρήστο Αρδίζογλου να συμπληρώνει: «Το ματς δεν ήταν το κάτι ιδιαίτερο. Οι φάσεις ήταν λίγες και από τις δύο ομάδες. Και κόσμος να ερχόταν τί να έβλεπε; Δεν ήταν για να δεις τίποτα. Ο κόσμος γνωρίζει, ότι ο ΠΑΟΚ εδώ και δύο χρόνια έχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει έναν πρόεδρο που τα χώνει και απολαμβάνει αυτά που δικαιούται».

Η ενίσχυση της ομάδας είναι μονόδρομος σύμφωνα με τους δύο βετεράνους. «Από του χρόνου πλέον να βάλουν κάτω τα μυαλά τους και να σχεδιάσουν την ομάδα», αναφέρει ο παλιός τερματοφύλακας. Ο Αρδίζογλου είναι περισσότερο αυστηρός στην κριτική του. «Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι απογοητευμένος και απαιτήσεις. Έχει βγάλει παιχταράδες η ομάδα στην ιστορία της. Θέλει μεταγραφές, παίκτες. Δεν θέλει λιτότητα. Αρκετή τράβηξε. Τον λυπάμαι που έρχεται και βλέπει ένα μπάχαλο. Την επόμενη χρονιά χρειάζονται αλλαγές».

Ένα ερώτημα που απασχολεί για την επόμενη μέρα είναι να μείνει ή να φύγει ο Χιμένεθ; Αμφότεροι συμφωνούν, ότι δεν είναι αρμόδιοι να σχολιάσουν το θέμα της παραμονής ή αλλαγής του προπονητή.

«Η ΑΕΚ έχει πρόεδρο και ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό. Το θέμα είναι να τον ενισχύσουν τον Χιμένεθ και τον εκάστοτε Χιμένεθ» σχολιάζει εν κατακλείδει ο Χρήστος Αρδίζογλου.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.