Header Ads


«Βαθιά» το χέρι στη τσέπη για Καρντόσο η ΑΕΚ!

«Βαθιά» το χέρι στη τσέπη για Καρντόσο η ΑΕΚ!


Δείτε πόσο θα κοστίσει ο Καρντόσο και το τιμ του στην ΑΕΚ - Ένα απο τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην Ελλάδα για προπονητικό τιμ!
Το μεσημέρι φτάνει στην Ελλάδα ο Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΚ και στη συνέχεια θα έχει συζητήσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου.
Το τιμ του Καρντόσο στην ΑΕΚ έχει οριστικοποιηθεί όπως αναφέρουν και στην Πορτογαλία και θα αποτελείται από τους Νούνο Μπαπτίστα (βοηθός προπονητή), Ντάνιελ Κορέια (προπονητής τερματοφυλάκων), Αντόνιο Καλάντο (γυμναστής) και Φρανσίσκο Κόστα (αναλυτής).

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στον Sport24Radio από τον Βαγγέλη Αρναούτογλου, ο Πορτογάλος τεχνικός μαζί με το τιμ του θα κοστίσει στην ΑΕΚ σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο, ένα ποσό που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα για προπονητικό τιμ στην Ελλάδα, ένα ποσό που δε συνηθίζεται στην εποχή μας να δίνεται στα προπονητικά επιτελεία στη χώρα μας.

Εν κατακλείδι, η ΑΕΚ πιστεύει πολύ στον Καρντόσο και στο τιμ του για να χτίσει την Ένωση που θα μπει στην Άγια Σοφιά, όπως κατέληγε και η επίσημη ανακοίνωση πρόσληψης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.