Header Ads


Unlabelled ΑΕΚ: Τι παίζει με Γκουάλ, Μέσα, Ντιένγκ, Ματσίς και Ογιούσου!

ΑΕΚ: Τι παίζει με Γκουάλ, Μέσα, Ντιένγκ, Ματσίς και Ογιούσου!


Η ΑΕΚ στις 27 Ιουνίου ξεκινά την προετοιμασία της για την επόμενη σεζόν και ήδη έχει ξεκινήσει τις πρώτες επαφές για τις μεταγραφικές κινήσεις της.
Στο πλαίσιο αυτό τις τελευταίες ημέρες προέκυψαν κάποια ονόματα ποδοσφαιριστών που απασχολούν τους «κιτρινόμαυρους».
Ο Μαρκ Γκουάλ που ανήκει στην Σεβίλλη είναι μια σοβαρή περίπτωση επιθετικού, αλλά δεν έχει προχωρήσει κάτι για την περίπτωση του. Τον είχε προτείνει ο Μανόλο Χιμένεθ ελέω των επαφών του με την ισπανική ομάδα, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη κάτι για τον 23χρονο Ισπανό φορ.

Αντίστοιχα ο Μαϊκέλ Μέσα της Λας Πάλμας είναι επίσης παίκτης που έχει προτείνει επίσης ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ. Καλή λύση για τον άξονα, ένας παίκτης που απασχολεί εδώ και καιρό. Ομως δεν υπάρχουν ακόμη επαφές με την ισπανική ομάδα για την απόκτηση του.

Θέλει Ντιένγκ και περιμένει

Για τον 21χρονο Σενεγαλέζο Αλιού Ντιένγκ είναι γεγονός ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης Νίκος Λυμπερόπουλος παρακολουθεί αυτή την περίπτωση από τον περασμένο Γενάρη. Εχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του, υπάρχει καλό έδαφος για επαφές, αλλά οι πολλές διοικητικές αλλαγές στην Αλγέρ μπερδεύουν αρκετά την κατάσταση. Η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει επαφές με την αλγερινή ομάδα, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο και έτσι δεν έχει προκύψει εξέλιξη. Πάντως η Ενωση επιμένει και θέλει τον Ντιένγκ.

Χαμηλώνει του Ματσίς για την ΑΕΚ

Ως προς τον Βενεζουελάνο Ντάρβιν Ματσίς πλέον δεν απασχολεί τόσο έντονα τους «κιτρινόμαυρους». Μπορεί να είναι ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ για τις θέσεις των ακραίων επιθετικών, αλλά έχει ακόμη αγώνες με την Κάντιθ στην Β’ Ισπανίας. Εχει ακόμα τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα του (τελειώνει στις 9 Ιουνίου) και υπάρχει και το πιθανό μπαράζ ανόδου αν τερματίσει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ανόδου πάντως θα έχει σαφές προβάδισμα η ισπανική ομάδα και γενικότερα η ισπανική αγορά για τον Βενεζουελάνο.

Ο 23χρονος Σαμουέλ Ογιούσου της Τσουκαρίτσκι είχε ακουστεί τον περασμένο Γενάρη για τους «κιτρινόμαυρους», αλλά πλέον δεν είναι ένας παίκτης που απασχολεί την Ενωση.

Σε κάθε περίπτωση η Ενωση προχωρά την λίστα της με τους παίκτες που την ενδιαφέρουν για τις θέσεις στις οποίες «πονά» και έχει αγωνιστικά κενά.

sportime.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.