Header Ads


«Ο Χόλμεν που έρχεται και ο Βράνιες που θα περιμένει..»

«Ο Χόλμεν που έρχεται και ο Βράνιες που θα περιμένει..»


Με αφορμή το προχωρημένο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σεμπάστιαν Χόλμεν, τον διεθνή Σουηδό στόπερ, αξίζει να σημειωθούν ορισμένα πράγματα για τον Βράνιες. 
Επειδή είναι γνωστό πως ως τώρα αποτελούσε τον βασικό στόχο.

Δεν είναι μόνο το θέμα του να βρεθεί η άκρη με την Άντερλεχτ. Τώρα, με τον νέο προπονητή, τον Μιγκέλ Καρντόσο, έχουν προκύψει και κάποια ακόμη ζητήματα που σκέφτονται στην ΑΕΚ.

Για τον Μανόλο Χιμένεθ, που τον ξέρει και τον έχει διαχειριστεί, είναι πολύ πιο εύκολο να ποντάρει σε έναν παίκτη με τις ιδιαιτερότητες του Βράνιες.

Δεν θα φόβιζε τον Μανόλο και το ξέρουμε ήδη επειδή το είπε και ο ίδιος πρόσφατα, το ενδεχόμενο να στηριχθεί ξανά στον Βράνιες.

Επιπλέον, με την σχέση που έχει με το κλαμπ και ο ίδιος ο Χιμένεθ, στην περίοδο της κρίσης στα μέσα της σεζόν 2017-2018, ήταν πιο εύκολο για την διοίκηση να του περάσει το μήνυμα πως πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να συμβιώσει με τον Βράνιες.

Με τον Καρντόσο τα δεδομένα αλλάζουν. Πρώτα απ' όλα δεν τον ξέρει όπως ο Χιμένεθ και βλέποντας τα πεπραγμένα του και όταν ήταν στην ΑΕΚ, αλλά και την σεζόν που τελείωσε στην οποία τα έκανε ...γης μαδιάμ, το πιο λογικό είναι να σκεφτεί πως είναι μεγάλο το ρίσκο να στηριχθεί σε αυτόν.

Επίσης κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι πως σε περίπτωση που μέσα στην σεζόν έχουμε «κρίσεις» με τον Βράνιες στο επίκεντρο, ο οποιοσδήποτε νέος προπονητής και συγκεκριμένα τώρα ο Καρντόσο, θα δείξει την ανοχή του Χιμένεθ. Που επαναλαμβάνω, μπορούσε να αφουγκράζεται και καλύτερα τα «θέλω» του κλαμπ.

Οπότε πλέον δεν είναι μόνο το γεγονός πως δεν φαίνεται να ξεδιαλύνεται σύντομα το τοπίο με την Άντερλεχτ. Μπαίνουν κι άλλα ζητήματα στην μέση και προκαλούν προβληματισμό.

Δεν μπορούμε να πούμε πως δεν εξακολουθεί να υφίσταται η επιθυμία για επιστροφή του Βράνιες, από πλευράς της διοίκησης της ΑΕΚ. Αλλά προς το παρόν τουλάχιστον, φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν να εξαρτηθεί η κομβική μεταγραφή στα στόπερ, από αυτό.

Το πιθανότερο είναι λοιπόν πως θα προχωρήσει η Ένωση για να τελειώσει με την περίπτωση του Χόλμεν.

Και για την συνέχεια βλέπουμε. Θα έχει να κάνει και με τις εκτιμήσεις του προπονητή για την σύνθεση στα στόπερ.

Για τον Χόλμεν υπάρχουν πληροφορίες πως είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην Αθήνα ακόμη και μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Από τις 24 Απριλίου μένει στον πάγκο, έχοντας μέχρι τότε 20 συμμετοχές με την Ντιναμό Μόσχας στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Αυτό σημαίνει πως λόγω της μη συμφωνίας για ανανέωση του συμβολαίου, οριστικά τέθηκε ουσιαστικά εκτός πλάνων.

Και κάτι ακόμη με ενδιαφέρον. Με τα προβλήματα που έχει η Σουηδία στο κέντρο της άμυνας, ενόψει Μάλτας και Ισπανίας, με τους Λίντελοθ και Γκράνκβιστ να μην είναι διαθέσιμοι, οι εξελίξεις με την ΑΕΚ, συμπίπτουν με την πολύ πιθανή πλέον επιστροφή του στο προσκήνιο και σε επίπεδο εθνικής.

Αναφέρθηκε εδώ και χθες, πως σύντομα θα φανεί ότι η ΑΕΚ έχει κάνει καλή προεργασία για τις μεταγραφές. Ο Χόλμεν είναι ένα πρώτο δείγμα. Δεν θα είναι το μόνο...

sport-fm.gr, Τάσος Τσατάλης
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.