Header Ads


«Δεν έχει τελειώσει το θέμα Πόνσε για την ΑΕΚ»

«Δεν έχει τελειώσει το θέμα Πόνσε για την ΑΕΚ»


Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τα μεταγραφικά δεδομένα στην ΑΕΚ. 
Η ΑΕΚ προχωρά για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Χολμέν για το κέντρο της άμυνας αφήνοντας στην… άκρη την περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Είναι κοντά η ΑΕΚ στον Χολμέν. Η προθεσμία που είχε δοθεί στην Άντερλεχτ για τον Βράνιες έληξε και δεν υπήρξε απάντηση. Ο Σουηδός έχει εγκριθεί από τον Καρντόσο. Έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον Βράνιες, αν και είναι λίγο πιο ψηλός αλλά όχι τόσο ταχύς. Πάντως είναι γρήγορος για το ύψος του και έχει παίξει και δεξί μπακ», ανέφερε. 

Για το θέμα του φορ είπε πως «…η περίπτωση Αλιπούρ απασχολεί την ΑΕΚ. Δεν είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Πόνσε, αλλά υπάρχουν συζητήσεις με την ομάδα του και πιθανό να προχωρήσει το θέμα», ενώ για τον Αργεντινό πρόσθεσε πως η υπόθεση δεν θεωρείται χαμένη για την «Ένωση». «Θα γίνει προσπάθεια για τον Πόνσε, δεν είναι τελειωμένο το θέμα. Έχει ακόμη προθεσμία για την οψιόν από τη Ρόμα, αλλά θα πρέπει να τα βρει και με τον παίκτη». 

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες μεταγραφικές ανάγκες της ΑΕΚ; «Θα αποκτηθεί σίγουρα δεξί μπακ. Δεν υπάρχει πλέον θέμα Κλωναρίδη για να παίξει εκεί. Στη μεσαία γραμμή θα αποκτηθεί σίγουρα ένας παίκτης, μπορεί και δύο. Πιστεύω ότι του Άλεφ δεν θα προχωρήσει, ενώ ο Σαμπανάτζοβιτς μπορεί να δοθεί δανεικός. Εξτρέμ θα αποκτηθεί σίγουρα ένας και βλέπουμε, πέραν του Ντέλετιτς που έχει ήδη συμφωνήσει». 

Ακούστε το ηχητικό πατώντας ΕΔΩ!

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.