Header Ads


Ψάχνει το deal με Αραούχο η ΑΕΚ, «ζεσταίνεται» του Φελίπε Σόουζα!

Ψάχνει το deal με Αραούχο η ΑΕΚ, «ζεσταίνεται» του Φελίπε Σόουζα!


Πλήρη... στροφή προς τον Σέρχιο Αραούχο φαίνεται πως κάνει η ΑΕΚ, η οποία την ίδια στιγμή μοιάζει να έχει «βολιδοσκοπήσει» την περίπτωση του Φελίπε Σόουζα.
Η απόκτηση του Αργεντίνου επιθετικού είναι κάτι, που επιθυμούν διακαώς στην Ένωση, χωρίς όμως να είναι και εύκολη, όπως αναφέρει η «Sportday».
Τη δεδομένη στιγμή, η Λας Πάλμας έχει ένα οικονομικά άνοιγμα 10 εκατομμυρίων ευρώ και επιθυμεί να καλύψει την τρύπα ιδανικά με κάποια πώληση. Αν έρθει κάποια πρόταση από χώρες, σαν την Κίνα ή την Αραβία, που να υπερβαίνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ, τότε η περίπτωση του Αργεντίνου γίνεται πολύ δύσκολη για την ΑΕΚ, έχοντας πιθανότητες σε αντίθεση περίπτωση.

Την ίδια ώρα, ο Φελίπε Σόουζα που έχει ξεχωρίσει φέτος στον ΟΦΗ, με τον δανεικό από την Κουρικό Ουνίδο της Χιλής να έχει μπει στο μικροσκόπιο του «Δικεφάλου». Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αντιμετωπίζεται ως μια μεγάλη επένδυση και δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει κίνηση, ώστε να αποκτηθεί έστω το 50% των δικαιωμάτων του, εφόσον αποκτήσουν οι Κρητικοί το άλλο 50%, προσφέροντας απλά καλύτερο συβόλαιο.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.