Header Ads


Το ταξίδι του Λυμπερόπουλου σε Ολλανδία – Σουηδία!

Το ταξίδι του Λυμπερόπουλου σε Ολλανδία – Σουηδία!


«Ο Πέτερσον και τα άλλα παιδιά...»! - Ο «Λύμπε» έχει βάλει στο GPS δύο ευρωπαϊκές χώρες και συγκεκριμένα την Ολλανδία και τη Σουηδία.
Αφού τσεκάρει δια ζώσης συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών που υπάρχουν στην ατζέντα του θα΄χει συγχρόνως και μια σειρά επαφών με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών.

Η επίσκεψή του στη «χώρα των τουλίπων», είναι πολύ πιθανόν να ανασύρει από το αρχείο τον φάκελο του Κρίστοφερ Πέτερσον.

Ο Σουηδός εξτρέμ της Χέρακλες διατηρεί πολλούς θαυμαστές εντός των «κιτρινόμαυρων τειχών», οι οποίοι φυσικά και γνωρίζουν πως ο δείκτης δυσκολίας για την απόκτηση των δικαιωμάτων του δεν είναι μικρός.

Ο 24χρονος winger διανύει μια εξαιρετική σεζόν (12 γκολ – 30 παιχνίδια) και το συμβόλαιό του με την ολλανδική ομάδα έπειτα από την πρόσφατη ενεργοποίηση της οψιόν ανανέωσης λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Δεν αποκλείεται ένας από τους ολλανδικούς σταθμούς του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, να΄ναι τα ιδιαίτερα διαμερίσματα της Χέρακλες.

Κι αυτό προκειμένου να συζητήσει δια ζώσης με τους υπεύθυνους της ομάδας για την υπόθεση του Πέτερσον και υπό ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε ο ποδοσφαιριστής να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Όσο για την επίσκεψη στη Σουηδία; Όπως συμβαίνει στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, έτσι και τώρα στην Ένωση στρέφουν τις κεραίες τους προς την χώρα της Σκανδιναβίας.

Τον περασμένο Γενάρη οι «κιτρινόμαυροι» είχαν βάλει στο…σημάδι δύο παίκτες της Νόρκεπινγκ και συγκεκριμένα τους κεντρικούς χαφ, Αλεξάντερ Φράνσον και Σιμόν Τερν. Ωστόσο τα «θέλω» της σουηδικής ομάδας αποτέλεσαν τότε εμπόδιο για να περάσει η ΑΕΚ στα επόμενα βήματα.

Μένει να διαπιστωθεί αν ο Λυμπερόπουλος θα έχει νέο…ραντεβού με τους δύο παίκτες και την Νόρκεπινγκ, ή πηγαίνει για νέα «σοδειά» παικτών στη Σουηδία.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.