Header Ads


Φλερτ ξανά με Μάτσις!

Φλερτ ξανά με Μάτσις!


Ο ταχύτατος εξτρέμ από τη Βενεζουέλα είναι μόνιμα στα ραντάρ της Ένωσης η οποία θα ξαναδεί την περίπτωσή του, ειδικά αν η Κάντιθ δεν πετύχει την άνοδό της.
Για πολλοστή φορά, ο ταχύτατος εξτρέμ από τη Βενεζουέλα Ντάργουιν Ματσίς (το πρώτο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον οποίο, πρωτοενδιαφέρθηκε η ΑΕΚ τον Ιούλιο του 2017, όταν τεχνικός διευθυντής της ομάδας ήταν ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, βρίσκεται στα κιτρινόμαυρα ραντάρ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, όπως αναφέρει σήμερα η Sport Day.

Το ίδιο είχε συμβεί και τον Ιούνιο του 2018, όταν η Ένωση είχε "σκαλίσει" εκ νέου την περίπτωσή του, είχε βρει ωστόσο απέναντί της έναν ποδοσφαιριστή που ζούσε το ιταλικό όνειρό του. Η τουλάχιστον νόμιζε ότι θα το ζήσει...

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν (2017-18, με 14 γκολ και σε 6 ασίστ) στη Β' Ισπανίας με τη φανέλα της Γρανάδα, έμαθε ότι η Ουντινέζε, στην οποία ανήκει, θα του δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ηταν ευνόητο ότι ο Ματσίς θα απέρριπτε την προοπτική της ΑΕΚ και οποιαδήποτε άλλης ομάδας. Ωστόσο στη Serie A, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε.

Ύστερα από 13 εμφανίσεις χωρίς γκολ και ασίστ, η Ουντινέζε τον έστειλε πίσω στη Β' κατηγορία της Ισπανίας, αυτή τη φορά ως δανεικό στην Κάντιθ. Εκεί ο Ματσίς βρήκε τον εαυτό του, έχει πετύχει 7 γκολ σε 9 ματς και πρωτοστατεί στην προσπάθεια της ομάδας να πετύχει την άνοδό της στην Primera Division, μέσω των μπαράζ.

Αν η Κάντιθ (4η στη βαθμολογία) τα καταφέρει, τότε ο 26χρονος "δαίμονας" από τη Βενεζουέλα θα θελήσει να παραμείνει σε εκείνη, για να παίξει ξανά στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας, κάτι που έχει καταφέρει με τις Λεγανές και Γρανάδα, δίχως όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Αν ωστόσο δεν συμβεί αυτό, τότε η ΑΕΚ θα επιχειρήσει για ακόμα μία φορά να επιτύχει το δανεισμό του από την Ουντινέζε, ασφαλώς με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2020.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.