Header Ads


Μπογέ: Αλλος άνθρωπος με Χιμένεθ, αλλά…

Μπογέ: Αλλος άνθρωπος με Χιμένεθ, αλλά…


Ο Λούκας Μπογέ δείχνει πολύ διαφορετικός και «ανεβασμένος» το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ΑΕΚ.
Ο Λούκας Μπογέ αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Τορίνο πέρυσι το καλοκαίρι με στόχο να πετύχει η ΑΕΚ… διάνα όπως σε αντίστοιχα deal με τον Σέρχιο Αραούχο και τον Μάρκο Λιβάγια τα προηγούμενα χρόνια στην Λας Πάλμας (και τα φετινά με Εζεκίελ Πόνσε και Μάριο Οικονόμου). Τελικά ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός δεν τα πήγε καλά. Μέχρι και να έρθει ο Μανόλο Χιμένεθ τον περασμένο Φεβρουάριο, ένιωθε και ουσιαστικά ήταν… εκτός ομάδας. Έχασε μεγάλο χρονικό διάστημα με τραυματισμό, άργησε να επιστρέψει, παραλίγο να μπει στο χειρουργείο για επέμβαση και εν τέλει δεν απέκτησε ποτέ και την εμπιστοσύνη του Μαρίνου Ουζουνίδη όπου είχε ελάχιστες συμμετοχές ως βασικός. Μαζί του μέτρησε 1 γκολ και 2 ασίστ.

Μετά την έλευση του Μανόλο ο Μπογέ πήρε τα… πάνω του. Μέχρι σήμερα με τον Ισπανό προπονητή στον πάγκο μετρά πέντε γκολ, εκ των οποίων τα τρία είναι στα τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια. Ο Αργεντίνος νιώθει πιο άνετα να παίζει στον ρόλο του ελεύθερου μεσοεπιθετικού, με τον Χιμένεθ να έχει βρει το… κουμπί του. Η απόδοση του βελτιώνεται, δείχνει πιο ουσιαστικός για την ομάδα του και προχθές μάλιστα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκόραρε. Για αυτό και ο Μανόλο τον εξήρε στις δηλώσεις του μετά το ματς της Λαμίας. Και αναμένεται και στα επόμενα ματς να τον εμπιστευτεί. Είτε ως βασικό, είτε ως αλλαγή αλλά με ρόλο…

Ψάχνεται για κάτι άλλο πέραν του Μπογέ

Η ΑΕΚ με τα τωρινά δεδομένα δεν θα προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του Μπογέ από την Τορίνο. Τα 6 εκατ.ευρώ είναι πάρα πολλά και η υπόθεση μπορεί να έχει μέλλον μόνο με νέο δανεισμό του (τελειώνει το συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα το 2020), αν και στην Ενωση ψάχνονται ήδη για άλλους εξτρέμ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι και ο Μπογέ δεν… ψήνεται στην ιδέα να συνεχίσει στην ΑΕΚ και του χρόνου. Οι λόγοι είναι αρκετοί και έχουν να κάνουν με τον ίδιο και πως βίωσε και βιώνει καθημερινά το πέρασμα του από την Ενωση. Αν αλλάξει κάτι, με τα τωρινά δεδομένα, θα αποτελεί τεράστια εκπληξη.

sportime.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.