Header Ads


«Έσπασαν» το ρεκόρ σε σέντρες ο...Γκάλο και η ΑΕΚ!

«Έσπασαν» το ρεκόρ σε σέντρες ο...Γκάλο και η ΑΕΚ!


Το μονότονο και αναποτελεσματικό χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ που ξεπέρασε σε γεμίσματα, ακόμα και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ!


Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 3 Φλεβάρη στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη (τελικό αποτέλεσμα 1-1) καθώς δεν είχε τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη πολυπρόσωπη άμυνα. Εκείνη τη βραδιά η ΑΕΚ στο μυαλό και τα πόδια της είχε ελάχιστες επιλογές να φτάσει στην αντίπαλη εστία: τις σέντρες.

Εφτασε τα 47 γεμίσματα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Κι ενώ δεν μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι αυτός ο αριθμός θα μπορούσε να ξεπεραστεί ήρθε η χθεσινή εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στη Λάρισα να μας διαψεύσει.

Τότε με Ουζουνίδη 47 γεμίσματα (13 πετυχημένα), χθες με Χιμένεθ 49 γεμίσματα και μόλις 11 πετυχημένα! Δεν είχε φαντασία η ΑΕΚ στο παιχνίδι της, δεν είχε επιλογές να διασπάσει το… φρούριο της Λάρισας και οι ποδοσφαιριστές έπαιζαν συνεχώς με σέντρες.

Πρώτος σε γεμίσματα ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Ο Βραζιλιάνος χτυπούσε και τα στημένα (10 κόρνερ κέρδισε χθες η ΑΕΚ και αρκετά φάουλ γύρω από την περιοχή χωρίς να εκμεταλλευτεί κανένα!) και έφτασε στο εντυπωσιακό νούμερο των 26 προσωπικών γεμισμάτων (7 επιτυχημένα)!

Δηλαδή χθες η ΑΕΚ σε όλο το ματς έκανε 49 γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή και τα 26 έφυγαν από τα πόδια του Γκάλο!

Ο άλλος παίκτης που είχε τα περισσότερα ήταν ο Μάνταλος με 7 γεμίσματα. Συνολικά η ΑΕΚ και μετά από 29 αγωνιστικές έχει 615 γεμίσματα και μόλις 194 επιτυχημένα!

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.