Header Ads


Από το Καραϊσκάκη, 14 μήνες πριν, είχε να κάνει ανατροπή η ΑΕΚ! (VIDEO)

Από το Καραϊσκάκη, 14 μήνες πριν, είχε να κάνει ανατροπή η ΑΕΚ! (VIDEO)


Διαβάστε για το τι κατάφερε χθες στην Ξάνθη η Ενωση, με το να γυρίσει το παιχνίδι - Από πότε επίσης, είχε να κερδίσει αγώνα η ΑΕΚ, ενώ έχανε στο ημίχρονο.
Χθες στην Ξάνθη είδαμε ξανά μετά από καιρό μία ΑΕΚ να βρίσκεται μεν πίσω στο σκορ, όμως να βγάζει στο γήπεδο χαρακτήρα, να προσπαθεί, να παλεύει, να δείχνει δυνατή και τελικά να γυρίζει το παιχνίδι και να φεύγει νικήτρια.

Πέρυσι, ειδικά στην Ευρώπη όποτε ο αντίπαλος έπαιρνε προβάδισμα, η ΑΕΚ μοχθούσε, δεν τα παρατούσε και έπαιρνε αποτέλεσμα.

Το ίδιο έκανε και στο πρωτάθλημα σε κάποια ματς που βρισκόταν πίσω στο σκορ.

Όπως στα δυο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για παράδειγμα, στα οποία η ΑΕΚ αν και βρέθηκε να χάνει τελικά έφυγε θριαμβεύτρια από ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη.

Αυτό το ματς στο Καραϊσκάκη στις 4 Φεβρουαρίου του 2018 ήταν και το τελευταίο, μέχρι χθες, οπου η ΑΕΚ έχανε και τελικά κέρδισε. Τότε ο Ανσαριφάρντ είχε κάνει το 1-0 για τον Ολυμπιακό στο 81’, για να έρθουν τα ιστορικά γκολ των Τσιγκρίνσκι (87’) και Γιακουμάκη (94’) να χαρίσουν μία τεράστια νίκη.

Πέρασαν 14 μήνες για να δούμε χθες ανατροπή της ΑΕΚ. Επίσης, σε εκτός έδρας αγώνα που η ΑΕΚ κέρδισε, ενώ έχανε στο ημίχρονο, είχαμε να βιώσουμε από τις 28 Σεπτεμβρίου του 2015!

Τότε στη Βέροια η τοπική ομάδα είχε προηγηθεί στο 32’ με τον Νέτο, όμως τα γκολ των Μπουονανότε (49’) και Μπαρμπόσα (90’) χάρισαν τη νίκη.

Χρονικά πάντως η ΑΕΚ τελευταία φορά γύρισε αγώνα στο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία, για τη φάση των ομίλων, όταν βρέθηκε να χάνει με γκολ του Επστάιν και τελικά με τους Γιακουμάκη και Γκάλο πήρε τη νίκη (2-1).

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.