Header Ads


"Πέσιμο" του Καντονά στον Νεϊμάρ μετά το Παρί - Γιουνάιτεντ!

"Πέσιμο" του Καντονά στον Νεϊμάρ μετά το Παρί - Γιουνάιτεντ!


Ενταση και αψιμαχία ανάμεσα στην παρέα του Ερίκ Καντονά και εκείνη του Νεϊμάρ είχε το... τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Με... παρατράγουδα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (6/3) στο Παρίσι, καθώς λίγη ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρήκε τους Άγγλους να έχουν προκριθεί στα προημιτελικά του UEFA Champions League, ένα έντονο επεισόδιο της παρέας του Ερίκ Καντονά με εκείνη του Νεϊμάρ επισκίασε τα πάντα.

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ έκανε μαζί με έναν φίλο του άσεμνες χειρονομίες προς το σημείο που βρίσκονταν ο Βραζιλιάνος με την οικογένειά του, με αποτέλεσμα ο πατέρας του Νεϊμάρ να αντιδράσει και να έρθει στα χέρια με τον άνθρωπο του Καντονά!

Οι άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου μπήκαν στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με τον Καντονά να οδηγείται στη συνέχεια στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ και εκεί να πανηγυρίζει σαν παιδί με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.