Header Ads


Κλειστά χαρτιά από Χιμένεθ, σκέφτεται τετράδα στην άμυνα!

Κλειστά χαρτιά από Χιμένεθ, σκέφτεται τετράδα στην άμυνα!


Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει ανοίξει τα πλάνα του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό αλλά έχει στο μυαλό του η ΑΕΚ να παίξει με τέσσερις στην άμυνα.
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θέλησε να φανερώσει τα πλάνα του αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους πράσινους.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Πέτρου Μάνταλου αλλά και την έλλειψη αριστερού μπακ.

Από την άλλη όμως υπολογίζει πλέον στον Τσιγκρίνσκι ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μάλιστα αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ.

Ο Χιμένεθ επίσης σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια σκέφτεται να επαναφέρει την τετράδα στην άμυνα και συγκεκριμένα να αγωνιστεί με ένα 4-2-3-1 που θα γίνεται 4-4-2 σε φάση επίθεσης.

Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Μπάρκας με τον Γκάλο να παίζει στο δεξί άκρο και τους Οικονόμου-Τσιγκρίνσκι να είναι οι δυο στόπερ. Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να μείνει εκτός ο Έλληνας στόπερ και τη θέση του να πάρει ο Τσόσιτς. Στα αριστερά αναμένεται να αγωνιστεί ο Μπακάκης από τη στιγμή που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί.

Στα χαφ δεδομένη είναι η παρουσία του Σιμόες με τον Κρίστισιτς να αναμένεται να αγωνιστεί δίπλα στον Ισπανό μέσο αν και με αξιώσεις διεκδικεί τη θέση και ο Άλεφ.

Στα δυο πλευρά θα αγωνιστούν οι Μπογέ και Μπακασέτας ενώ ο Λιβάγια θα αγωνιστεί πίσω από τον Πόνσε ο οποίος θα είναι ο σέντερ φορ των "κιτρινόμαυρων".

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.