Header Ads


Επιτέλους..

Επιτέλους..


Ο Χάρης Κολχούρης γράφει για το επιφώνημα που βγήκε από το στόμα όλων των ΑΕΚτζήδων με την λήξη του αγώνα και παραθέτει κάποιες σημειώσεις από τον αγώνα.
✴️Όλοι όσοι είδαν το γκολ, ένιωσαν ένα αίσθημα ανακούφισης. Το ήθελε ο ίδιος αυτό το γκολ, όσο το θέλανε και όλοι οι ΑΕΚτζήδες.

✴️Και δεν μιλάω για το τρίποντο που πήρε η ΑΕΚ σε αυτή την δύσκολη έδρα, αλλά γιατί πρέπει αυτό το παιδί να δείξει επιτέλους την αξία του

✴️Τα πράγματα είναι όσο απλά θα σας τα παρουσιάσω: Όσο παίζει, θα τρελαίνει κόσμο. Όσο δεν παίζει, πάλι θα τρελαίνει τον κόσμο γιατί απλούστατα δεν υπάρχει λόγος να μην παίζει.

✴️Επιπλέον, ο Κλωναρίδης έβγαλε μάτια. Σε μια θέση που βάσει χαρακτηριστικών δεν του ταιριάζει ούτε λίγο, κατάφερε να παίξει με ανάποδο πόδι, χωρίς να διαθέτει ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση και να είναι από τους κορυφαίους της αναμέτρησης!

✴️Για τον Μπακάκη και τον Μπακασέτα δεν χρειάζονται πολλά πολλά. Σε κάθε ματς αγωνίζονται λες και είναι το τελευταίο τους. Περίσσιο πάθος και αυταπάρνηση σε κάθε μονομαχία.

✴️Του χρόνου,ίσως, ο Τάσος πρέπει να ανέβει στην ιεραρχία και να αποτελέσει έναν εκ των αρχηγών.

✴️Τελευταίος κιτρινόμαυρος που θα ασχοληθώ είναι ο Λιβάγια. Όλη την εβδομάδα με ίωση, έβγαλε το παιχνίδι με αρκετά τρεξίματα και με περίσσια ψυχραιμία έβγαλε τον Αλμπάνη σε θέση βολής, από το ίδιο σημείο που ο Κουλούρης αστόχησε στο πρώτο ημίχρονο.

✴️Τώρα για τον Ουάρντα, είναι κρίμα να φουσκώνουν τα μυαλά του. Άκουσε εκεί "θα καθαρίσω την ΑΕΚ μόνος μου". Τελικά τα κύπελλα που έδειχνε στο ΟΑΚΑ, είχε την τιμή να τα ακουμπήσει ποτέ; Μάλλον όχι...

Καλή εβδομάδα να έχουμε 💛💣
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.