Header Ads


Οπαδοί στα Σπάτα: «Πάρτε το Κύπελλο ή δρόμο»!

Οπαδοί στα Σπάτα: «Πάρτε το Κύπελλο ή δρόμο»!


Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τον κόσμο της ΑΕΚ μετά τις αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις των «κιτρινόμαυρων» και για αυτό το λόγο αντιπροσωπεία οπαδών πήγε σήμερα στο προπονητικό κέντρο
Η κάκιστη εμφάνιση στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη και η ήττα πείραξε πάρα πολύ τον κόσμο της ΑΕΚ. Οι παίκτες του «Δικεφάλου» στο «Κλ. Βικελίδης» έδειξαν μία εικόνα απαράδεκτη και δεν έκαναν ούτε τα βασικά.

Η φετινή σεζόν με εξαίρεση την πρόκριση στους ομίλους του Champions League δεν έχει άλλη χαρά για τους φίλους της «Ένωσης» που βλέπουν το Κύπελλο ως μία μορφή εξιλέωσης για τη μέχρι σήμερα αγωνιστική αποτυχία.

Για αυτό και το πρωί της Τρίτης, αντιπροσωπεία οργανωμένων πήγε στα Σπάτα. Περίπου 10-15 άτομα μίλησαν με τους παίκτες, τους οποίους κατηγόρησαν για αδιαφορία!

«Πήρατε αέρα με ένα πρωτάθλημα! Αυτό είναι απαράδεκτο! Είστε αδιάφοροι! Ότι λάθη έχουν γίνει από άλλους, εσείς έπρεπε να παλέψετε! Πλέον έχετε μόνο μία λύση: Πάρτε το Κύπελλο ή… δρόμο», ήταν μεταξύ άλλων μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν προς τους παίκτες, οι οποίοι δεν απάντησαν καθόλου και άκουσαν όσα είχαν να τους πούνε οι οργανωμένοι…

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.