Header Ads


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης απέτυχε μέσα στην επιτυχία του!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης απέτυχε μέσα στην επιτυχία του!


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ να επιστρέφει στην αγαπημένη του Ένωση για 1.5 χρόνο.
Το πέρασμα του Έλληνα τεχνικού από την ΑΕΚ δε μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως αποτυχία, καταγράφοντας ως προπονητής της Ένωσης μια τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο, την επιστροφή στους ομίλους του Champions League.

Μια επιτυχία όπως αποδείχτηκε δε μπόρεσε να την διαχειριστεί ούτε ο Μαρίνος Ουζουνίδης αλλά ούτε και ο οργανισμός ΑΕΚ γενικότερα, φτάνοντας στη σημερινή μέρα.

Όλοι θυμόμαστε την 31η Αυγούστου, την συνέντευξη του Μαρίνου στην NOVA στην οποία ανέφερε πως μέχρι το βράδυ περίμενε 2 μεταγραφές, ενός κεντρικού χαφ και ενός εξτρέμ, όπως είχε διαρρεύσει και η ίδια η ΑΕΚ αρκετές μέρες πριν. Το αποτέλεσμα το βράδυ της 31ης Αυγούστου ήταν η ΑΕΚ να μην ενισχυθεί για τους ομίλους του Champions League, καθώς στράβωσαν οι περιπτώσεις των Ραντόγια και του Κρίστισιτς (λες και σε ολόκληρο τον πλανήτη υπήρχαν μόνο αυτοί οι 2 παίκτες που ήθελαν να έρθουν και κολλούσαν στο πλάνο του Ουζουνίδη).

Έγιναν πολλά λάθη, με πρώτο και κύριο την μη στήριξη στη πράξη της διοίκησης στο πρότζεκτ του Μαρίνου Ουζουνίδη, ειδικά όταν ο τελευταίος πέτυχε τον μεγάλο στόχο της χρονιάς, την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Λάθη έγιναν όμως και από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, βγάζοντας στη σέντρα τους παίκτες έπειτα από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, μη μπορώντας να διαχειριστεί όλη την πίεση που είχε η Ένωση από την περσινή επιτυχία της.

Εν κατακλείδι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης απέτυχε μέσα στην μεγάλη του επιτυχία, της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Δημήτρης Πουρνάρος
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.