Header Ads


Αυτή είναι «βόμβα» για την ΑΕΚ

Αυτή είναι «βόμβα» για την ΑΕΚ


Χαμός στο παρασκήνιο. Τι «παίζει» και με ποιον; Λέτε να…
Την ώρα που όλος ο οργανισμός της Ένωσης… ξεροσταλιάζει στη Νιόν, αναμένοντας θετικά νέα ύστερα από τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στο ματς με τον Αγιαξ, τα πάντα είναι σε στάση… αναμονής.


Ιδιαίτερη εξήγηση άλλωστε, δε χρειάζεται (παρότι στο sportdog την έχουμε καταθέσει) για το πώς αλλάζει το πλάνο, αγωνιστικό, μεταγραφικό, οικονομικό, τoυ συλλόγου για την επόμενη σεζόν σε περίπτωση τιμωρίας αποκλεισμού από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Σε μια τέτοια περίπτωση, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ακόμη και τάσεις φυγής από ποδοσφαιριστές που θεωρούνται... αμετακίνητοι. Είναι όμως και "πανάκριβοι", βάσει της μισθολογικής τους κατάστασης. Ναι, για τον Μάρκο Λιβάγια μιλάμε.

Σημερινό δημοσίευμα παρασκηνιακής στήλης καθημερινής εφημερίδας, ουσιαστικά καταγράφει τη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων, που θέλουν τον Ιταλό εκπρόσωπο του Κροάτη επιθετικού, να έχει ρίξει δίχτυα στην Ιταλία, θέλοντας να είναι έτοιμος σε περίπτωση που επιβληθεί ποινή αποκλεισμού στην ΑΕΚ.

Προφανώς η εικόνα του 25χρονου επιθετικού φέτος απέχει παρασάγγας από την περυσινή, ωστόσο δεν μπορεί να αγνοηθεί πως συνολικά, οι μετοχές του Κροάτη από τη θητεία του στους "κιτρινόμαυρους" είναι ανεβασμένες (μέχρι και την εθνική Κροατίας έφτασε…), οπότε μοιάζει λογικό αν το κρίνουμε από την πλευρά του μάνατζερ του παίκτη, να θέλει να δει τι... ψάρια μπορεί πλέον να πιάσει σε κορυφαίο επίπεδο. Προφανώς, θέλοντας και να αποφύγει τις -και σε ατομικό επίπεδο- αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει μια ενδεχόμενη τιμωρία της ομάδας του.

Πρώιμο να συζητήσουμε οτιδήποτε γύρω από αυτό και να προδικάσουμε οτιδήποτε που μπορεί να έχει να κάνει με τον ίδιο τον παίκτη (πάντα διαφορετική η δουλειά ενός ατζέντη ακόμη πολλές φορές και από τις επιθυμίες του πελάτη του), απλώς αξίζει να καταγραφεί ως ένα μέρος και μόνο του... τσουνάμι που θα χτυπήσει την ομάδα σε περίπτωση που η ΟΥΕΦΑ εξαντλήσει την αυστηρότητά της.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.