Header Ads


«Κάζο» μεγατόνων του Πανιώνιου από τον.. υποβιβασμένο Απόλλωνα!

«Κάζο» μεγατόνων του Πανιώνιου από τον.. υποβιβασμένο Απόλλωνα!


Η... υποβιβασμένη Ελαφρά Ταξιαρχία έκανε διπλό μέσα στη Νέα Σμύρνη (0-1) - Έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Πανιώνιου.

ΣΟΎΠΕΡ ΛΊΓΚΑ 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΌΛΛΩΝ ΣΜΎΡΝΗΣ 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Γρατσάνης

Ο Απόλλωνας πήρε το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Μέγα κάζο για τους κυανέρυθρους που έχασαν από τον ουραγό και υποβιβασμένο Απόλλωνα.

Το ματς ήταν πολύ όμορφο με γρήγορο ρυθμό και φάσεις και στις δύο εστίες. Πρώτη στο 9' με τον Καμαρά για τον Πανιώνιο αλλά το σουτ του ήταν τελείως άστοχο. Ο Ντεφεντερίκο είχε την πρώτη τελική του Απόλλωνα αλλά ο Κότνικ στο 12' έδιωξε. Στο 17' ο Βάρκας έκανε ωραίο σουτ αλλά και πάλι ο Κότνικ απέκρουσε. Στο 22' ο Κύργιας σταμάτησε πάνω στη γραμμή τον Σπιριντόνοβιτς ο οποίος έκανε διαγώνιο σουτ με τον Χουάντερσον εκτός φάσης. Στο 29' ο Ντουρμισάι έκανε ωραίο τακουνάκι αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα σουτ. Πλασέ του Αλί στο 34' η μπάλα ξανά άουτ.

Ο Απόλλωνας βλέποντας πως μπορεί να πάρει έστω τον βαθμό στο δεύτερο ημίχρονο κλείστηκε. Έτσι είδαμε πολύ κακό ματς. Εντελώς άλλο παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Ο Μάντζιος έκανε βιάστηκα τις αλλαγές του ο Πανιώνιος ανοίχθηκε και το πλήρωσε. Στο 73' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντεφεντερίκο, ο Βαφέας πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με φοβερή καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Το μόνο που κατάφερε ο Πανιώνιος ήταν να απειλήσει με τον Ντουρμισάι στο 87' σε μια κεφαλιά που έφυγε άουτ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς(60' Μαξίμοβιτς) , Κούρντι, Κόρμπος, Καμαρά(46' Μανθάτης), Σπιριντόνοβιτς, Αλί(46' Τσιλούλης) , Ντουρμισάι

ΑΠΌΛΛΩΝ ΣΜΎΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Στάθης, Κοντοές, Κύργιας, Βαφέας(90' Ναζλίδης) , Οριουέλα, Ντούρσο, Ρώσση, Ντεφεντερίκο(84' Αγρόδημος) , Ελ Χέλβε, Βάρκας(66' Ακόστα)

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.