Header Ads


Πέρασαν και από το Ισραήλ οι Μάγκες!

Πέρασαν και από το Ισραήλ οι Μάγκες!


Μια χαρά τα κατάφερε η ΑΕΚ στο Ισραήλ, αφού κέρδισε την Ραμάτ Χάσρομ με 34-28 και έχει την πρόκριση με το μέρος της.

H AEK επικράτησε της Ραμάτ Χάσρομ με 34-28 και έχει το προβάδισμα των 6 γκολ, ώστε να μπορέσει να περάσει στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ καπ. Η «Ένωση» είναι πολλά υποσχόμενη φέτος και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε αγώνα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ καλά στο Ισραήλ, με οδηγό την φανταστική της επίθεση και με τον Ραντούλοβιτς να δηλώνει παρών πραγματοποιώντας φοβερές αποκρούσεις . Έφτασε  να προηγείται μέχρι και με τέσσερα γκολ 10-14, ενώ διατηρήθηκε μπροστά καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Προς το τέλος αυτού, η Ισραηλινή ομάδα έκανε μία μικρή αντεπίθεση, σκοράροντας στην εκπνοή του ημιχρόνου, γράφοντας το 15-17.

Με τον ίδιο καλό ρυθμό συνέχισαν και στο δεύτερο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι». Κατάφεραν να προηγηθούν με πέντε γκολ διαφορά διαμορφώνοντας το 22-27, στα μισά του ημιχρόνου. Στην συνέχεια η ομάδα του Ισραήλ προσπάθησε να αντεπιτεθεί, όμως η ΑΕΚ έβρισκε πάντα λύσεις και δεν τις άφησε κανένα περιθώριο να ελπίζει σε νίκη. Ένα λεπτό πριν την λήξη της αναμέτρησης η «Ένωση» έφτασε στο + 6, 28-34, όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Επόμενος αγώνας για την ΑΕΚ είναι η ρεβάνς (16/2, 15:00) με την Ισραηλινή ομάδα στην αίθουσα Γ.Κασιμάτης του ΟΑΚΑ.

Ημίχρονο: 15-17

Τελικό: 28-34

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.