Header Ads


Σιμόες: «Αν το θέλει η ΑΕΚ θα τελειώσω εδώ την καριέρα μου»

Σιμόες: «Αν το θέλει η ΑΕΚ θα τελειώσω εδώ την καριέρα μου»



Για το ισχυρό δέσιμο που έχει αναπτύξει με την ΑΕΚ και την Ελλάδα μίλησε ο Αντρέ Σιμόες, σχολιάζοντας τους λόγους που καθυστέρησε η ανανέωση της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους. 

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova: 

Για την παραμονή του: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος για εμένα, είχα κάνει διάφορες σκέψεις, ήθελα να μείνω γιατί ήταν μία στιγμή που η ομάδα με χρειαζόταν». 

Για την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ: «Ο Χιμένεθ είχε μια μέρα για να ετοιμάσει ένα ματς, κάθε παίκτης έχει ένα έξτρα κίνητρο για να μπορέσει να αποδώσει παραπάνω. Λόγω του λιγοστού χρόνου αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε την ίδια τακτική με τα άλλα ματς, όλοι ξέρουν πως σκέφτεται ο Χιμένεθ και πως θα μας βοηθήσει». 

Για τη φετινή πορεία: «Δεν είναι εύκολο, εγώ ως ποδοσφαιριστής όπως και όλοι θα πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Πέρυσι πήραμε το πρωτάθλημα γιατί κάναμε πολλά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι το πως μπορούμε να κερδίσουμε. Είμαστε ακόμα στο Κύπελλο, είμαστε τρίτοι, θέλουμε να κερδίζουμε για να φτάσουμε στη δεύτερη. Στο μέλλον θα δείξει». 

Για το πώς έμεινε σε ρυθμό: «Η άφιξη του Χιμένεθ όσο και η δική μου ανανέωση ήταν ένα εξαιρετικό μήνυμα σε όσους στηρίζουν την ομάδα. Έκανα προπονήσεις, εκτός από την εβδομάδα των διακοπών των Χριστουγέννων και μία εβδομάδα που ήμουν άρρωστος έκανα κανονικά καλές προπονήσεις και ήξερα ότι οποιαδήποτε στιγμή θα έπρεπε να είμαι έτοιμος. Πριν από το ματς σκεφτόμουν πόσο θα μπορούσα να έχω καλή διάρκεια. Όλα πήγαν καλά, έβγαλα το ματς κανονικά. Έκανα 12 χιλιόμετρα, εύκολα». 

Για το διάστημα μέχρι την ανανέωση: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος, είχα πολλές αμφιβολίες όμως στο τέλος ήθελα να συνεχίσω. Όλα είχαν να κάνουν με μία διαπραγμάτευση. Η καριέρα ενός παίκτη δεν διαρκεί για πάντα και προσπαθεί να κερδίζει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί όμως το πιο σημαντικό είναι ότι με ήθελαν εδώ. Αν το θέλει η ομάδα εγώ θα τελειώσω εδώ την καριέρα μου». 

Για τον Πόνσε: «Ο Πόνσε δουλεύει πολύ καλά και σκοράρει σε κάθε ματς, θα χρειαστεί αρκετή υπομονή, περιμένουμε ένα δύσκολο ματς και θα μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε. Αν εγώ θα μπορούσα να διαλέξω θα έπαιρνα και τους δύο, και τον Πόνσε και τον Αραούχο». 

Για το αν του έλεγε ο κόσμος να μείνει στην ΑΕΚ: «Πολλοί συμπαίκτες μου με παρότρυναν να μείνω στο σύλλογο. Δεν ήταν μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ, οι γείτονές μου, μου έλεγαν να μείνω γιατί πλέον είμαστε φίλοι. Εδώ είμαι τριάμισι χρόνια και έχω αρκετούς φίλους και ο Πέτρος ήταν πολύ κουραστικός και μου έλεγε πως έπρεπε να ανανεώσω και γι' αυτό είναι και ο αρχηγός της ομάδας. Ήξερε πως και εγώ ήθελα να μείνω στην ομάδα». 

Για το πώς νιώθει που έμεινε: «Νιώθω ότι έμεινα σπίτι μου. Η ΑΕΚ έχει μεγάλη διάσταση στην επαγγελματική μου καριέρα και εδώ νιώθω ένας πραγματικός ποδοσφαιριστής που ευχαριστιέται αυτό που κάνει. Η κόρη μου γεννήθηκε εδώ, στη γυναίκα μου αρέσει εδώ οπότε νιώθουμε σαν να είμαστε στο σπίτι μας».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.