Header Ads


Η παρέμβαση του Μελισσανίδη - Ο εκλεκτός για τις ακαδημίες!

Η παρέμβαση του Μελισσανίδη - Ο εκλεκτός για τις ακαδημίες!


Το πήρε πάνω του ο Μελισσανίδης για τις ακαδημίες της ΑΕΚ - Φέρνει δικό του άνθρωπο για τις ακαδημίες - Δε πάει σε ολλανδικό μοντέλο η Ένωση!
Ένα από τα ζητήματα που απασχολούσαν έντονα τα μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ, ήταν το ποιος θα είναι αυτός που θα διαδεχτεί τον Άκη Ζήκο στις ακαδημίες.

Αυτός θα έπρεπε αν είναι άτομο κοινής αποδοχής, τόσο από την πλευρά του Μελισσανίδη όσο και από εκείνη του χρηματοδότη των ακαδημιών της πρωταθλήτριας Ελλάδας, τον Γρηγόρη Σαράντη.

Όπως έγινε γνωστό, ο εκλεκτός είναι ο Μπάμπης Ζελενίτσας. Όμως, η επιλογή του δεν ήταν απλή, καθώς είχε έντονο παρασκήνιο.

Αναλυτικότερα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασχολήθηκε προσωπικά με το θέμα του επικεφαλής των ακαδημιών.

Σε σημείο μάλιστα που βρέθηκε τρεις φορές με τον Σαράντη. Η φάμπρικα παραγωγής από τα σπλάχνα της πρωταθλήτριας Ελλάδας δεν θέλει να σταματήσει μόνο στον Κώστα Γαλανόπουλο και τον εκκολαπτόμενο, Μπότο.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, υπάρχει ένα πλάνο στο οποίο στόχος είναι η «Ένωση» να μπορέσει να βγάλει 5 παίκτες για την πρώτη ομάδα με δυναμική καταξίωσης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Έτσι ο ισχυρός άνδρας της πρωταθλήτριας Ελλάδας στηρίζει αναφανδόν την επιλογή του Ζελενίτσα σε σημείο που να καλύπτει και μέρος του συμβολαίου του προκειμένου να «ψήσει» τον Σαράντη για να τον προσλάβει στην εν λόγω θέση.

Ο ιδιοκτήτης των ακαδημιών της ΑΕΚ επέμεινε μέχρι τέλους σε ένα ολλανδικό μοντέλο ανάπτυξης, αλλά μετά τα ραντεβού με τον «τίγρη» αντιλήφθηκε την ορθότητα της επιλογής του άλλοτε διευθυντή των ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Πέραν της επικείμενης πρόσληψης του Ζελενίτσα, η ΑΕΚ θα προχωρήσει και σε αλλαγή προπονητή στην Κ19 με τον Γιώργο Σίμο να αποτελεί παρελθόν το επόμενο καλοκαίρι.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.