Header Ads


Στοίχημα αγώνων σήμερα Δευτέρα 07/01/18

Στοίχημα αγώνων σήμερα Δευτέρα 07/01/18


Δεν γεμίζει το μάτι το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα, αλλά οι λίγες αναμετρήσεις είναι αρκετά σημαντικές και μας δίνουν κάποιες προγνωστικά, που συγκεντρώνουν όλες αυτές τις ημέρες το ποντάρισμα στις εταιρίες στοιχήματος.
Οι σημερινές αποδόσεις είναι από την εταιρία στοιχήματος Winmasters
Όπως όλες αυτές τις ημέρες έτσι και σήμερα, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πέφτει στα γήπεδα της Ισπανίας για πρώτη και δεύτερη κατηγορία, καθώς υπάρχουν ματς με ενδιαφέρον.
Χρονικά προηγείται για την Σεγούντα Ντιβιζιόν το Νουμάνθια – Οβιέδο, που η ισοπαλία έχει αρκετές τύχες επιβεβαίωσης, ενώ στο Ράγιο Μαχαδαχόντα – Λας Πάλμας ξεχωρίζει η επιλογή του Goal/Goal.
Το δικό του ενδιαφέρον έχει στην Λα Λίγκα το Θέλτα – Μπιλμπάο και το ματς μπορεί να πάει σε σημείο παντού. Ένα τέρμα νωρίς μπορεί να ανοίξει τον ρυθμό, ώστε στο τέλος να έχει περάσει το Over 2.5.
Ένα και μοναδικό το παιχνίδι για το κύπελλο της Αγγλίας ανάμεσα στην Γουλβς και την Λίβερπουλ. Ίσως οι γηπεδούχοι να θέλουν περισσότερη την διάκριση στον θεσμό και θα ρισκάρουμε στο 1Χ.
Έντονη δράση και στην Πορτογαλία, καθώς η Δευτέρα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια. Λογική επιλογή το διπλό της Σπόρτινγκ μέσα στην έδρα της Τοντέλα, ενώ πολύ χαμηλά πληρώνει ο άσος της Πόρτο με αντίπαλο τη Νασιονάλ Μαδέιρα. Νωρίτερα από όλα το Μορεϊρένσε – Άβες, με προβάδισμα στον άσο.
Τέλος υπάρχει για το κύπελλο της Γαλλίας το Λιλ – Σοσό, όπου οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στοιχηματικά αξίζει περισσότερο το Over 2.5.
Τι επιλέγω για στοίχημα σήμερα
Μια δυάδα που παίζεται αρκετά είναι το διπλό της Σπόρτινγκ, παρέα με το Over 2.5 στο Θέλτα – Μπιλμπάο σε απόδοση 3.12
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.