Header Ads


Ο «μυστικός» ρόλος του Μαϊστόροβιτς και το «δίκτυο»

Ο «μυστικός» ρόλος του Μαϊστόροβιτς και το «δίκτυο»


Ο Σουηδός πρώην τεχνικός διευθυντής της Ενωσης «παίζει μπάλα» στις μεταγραφές και η ΑΕΚ «παίζει μπάλα» με όλα τα πρώην ποδοσφαιρικά στελέχη της, ανοίγοντας τον μεταγραφικό της κύκλο και μεγαλώνοντας τη δεξαμενή επιλογών.
Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς δεν έχει καμία επίσημη σχέση με την ΑΕΚ. Δεν έχει κανέναν τίτλο και επισήμως από την Ενωση διαψεύδουν ότι έχει οποιαδήποτε επαφή με τον σύλλογο, πέρα από το να προτείνει ποδοσφαιριστές, ως ατζέντης που είναι.

Εντούτοις, η αλήθεια είναι κατά τι διαφορετική. Η ΑΕΚ, από τη στιγμή που ο Ματιάσεβιτς τα βρόντηξε κι έφυγε, δεν έχει κανένα «πέρασμα» στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν έχει «άκρες» στο εξωτερικό, ενώ έχει σοβαρή δυσκολία και με την αγγλική, ενώ ο αφανής συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη και ουσιαστικά ο άνθρωπος που «τρέχει» την ΑΕΚ (και μεταγραφικά), ο περιβόητος Γιάννης Παπαδόπουλος, δεν μπορεί να υποστηρίξει τις διεθνείς επαφές, εάν δεν μεσολαβεί κάποιος Ελληνας ατζέντης.

Και κάπως έτσι ήρθε η εκ νέου ενεργοποίηση του «Μαΐστρο». Ο οποίος όχι μόνο ήταν πίσω από όλες τις «σουηδικές» λύσεις που βγήκαν στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα -και ακόμη τόσες, που δεν έχουν βγει- αλλά εργάζεται ουσιαστικά κατ’ αποκλειστικότητα για την Ενωση, ώστε να καταφέρει να καλύψει τις ανάγκες της στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου.

Μάλιστα, φημολογείται ότι πριν από λίγο καιρό, όταν ο Σουηδός είχε βρεθεί ξανά στην Ελλάδα, είχε κατ’ ιδίαν, μυστική συνάντηση με τον Μελισσανίδη, ώστε να καθοριστεί τι θα κάνει και σε πιο επίπεδο θα συνεργαστεί με την Ενωση. Και φαίνεται ότι ήδη ξεκίνησε αυτή η άτυπη και ανεπίσημη… επιστροφή του πρώην τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ.

Πάντως, εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η Ενωση έχει ρίξει δίχτυα σε όλα τα πρώην στελέχη της, καθώς διαπιστώθηκε ότι όλοι άφησαν κάτι καλό στην ομάδα. Και με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να δημιουργήσει ένα αξιοπρεπές δίκτυο επαφών, αλλά και μία μεγαλύτερη δεξαμενή λύσεων. Κάτι απαραίτητο, ειδικά για τον τρόπο που θέλει να κινηθεί στις μεταγραφές, επιλέγοντας κατά βάση ελεύθερους ή δανεικούς με οψιόν αγοράς ποδοσφαιριστές.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.