Header Ads


Έτσι κάνει πανίσχυρη την Ένωση ο «Τίγρης» - Χτίζει ήδη το μέλλον της!

Έτσι κάνει πανίσχυρη την Ένωση ο «Τίγρης» - Χτίζει ήδη το μέλλον της!


Το «πακέτο» για να πετύχουν οι Κιτρινόμαυροι υπάρχει.
Στην ΑΕΚ βλέπουν τα νέα παιδιά να έχουν ικανότητες για να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα και να αποδειχτούν νέοι... Γαλανόπουλοι.

Στο ματς Κυπέλλου της ΑΕΚ είδαμε νέα παιδιά να κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της πρώτης ομάδας. Μπότος, Γιούσης, Μπάμπης είναι παιδιά που έρχονται για να στελεχώσουν τη μεγάλη ομάδα. Όμως χρειάζεται σωστή διαχείριση απ’ όλους ώστε αυτοί οι παίκτες να μπουν ομαλά.

Να εξελιχθούν μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες και όχι με… βίαιο και βιαστικό τρόπο. Με λίγα λόγια, η ΑΕΚ δεν θέλει να «κάψει» τους ποδοσφαιριστές της με το καλημέρα. Θέλει να τους ενσωματώσει ομαλά.

Και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος γι’ αυτό. Άλλωστε κάποια από τα παιδιά που παίζουν σήμερα και στον Παναθηναϊκό, όπως ο Χατζηγιοβάννης, στα χέρια του Ουζουνίδη πήραν τις πρώτες τους συμμετοχές στους πράσινους.

Η Ένωση θέλει να βγάλει κι άλλους «Γαλανόπουλους» μέσα στην επόμενη διετία. Και την βάση για να το πετύχει αυτό την διαθέτει. Έχει τις δικές της υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, τα δικά της γήπεδα, παρέχει τα πάντα στους παίκτες που στελεχώνουν τα τμήματα υποδομής της, τα ενισχύει με κάθε τρόπο και παράλληλα δίνει κίνητρο και ευκαιρίες. Ενώ δεν λείπει και το ταλέντο.

Το «πακέτο» δηλαδή για να πετύχουν οι Κιτρινόμαυροι έναν από τους βασικούς στόχους της επόμενης μέρας τους υπάρχει. Γι’ αυτό και πλέον, υπάρχουν και απαιτήσεις.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.