Header Ads


Τον... τελείωσε ο Ουζουνίδης! - Ποιον φέρνει στην θέση του!

Τον... τελείωσε ο Ουζουνίδης! - Ποιον φέρνει στην θέση του!


Κίνηση που την...περιμέναμε και φαινόταν αρκετό καιρό! - Δείτε ποιον...τελείωσε ο Ουζουνίδης και θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ το καλοκαίρι!
Ο Πάρης Μπάμπης έχει επανέλθει για τα καλά και περιμένει την ευκαιρία του.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι του συλλόγου πίστευαν πως ο επόμενος που θα πάρει την ευκαιρία του θα ήταν ο Πάρης Μπάμπης.

Στη ζωή τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε και ο νεαρός χαφ αντιμετώπισε έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης για περισσότερους από πέντε μήνες. Ο ίδιος ο 19χρονος (γεννημένος 17/7/1999) έχει τονίσει πως αυτή ήταν η δυσκολότερη περίοδος της καριέρας του.

Τον τελευταίο καιρό ο Μπάμπης επανήλθε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και ήδη έγραψε την πρώτη του συμμετοχή στο Κύπελλο κόντρα στον Απόλλων Λάρισας. Ο πιτσιρικάς αγωνίζεται σε μια θέση που η ΑΕΚ έχει μεγάλο πρόβλημα. Την ίδια ώρα έγινε γνωστή η είδηση πως ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Αυτό "ανοίγει" μια θέση στα χαφ για τον Πάρη Μπάμπη. Σίγουρα η πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής ποιότητας σε αυτή τη θέση. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο κατάλληλος, δεν αποκλείεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης να δώσει την ευκαιρία στον Μπάμπη΄.

talentabout.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.