Header Ads


Απίστευτος: Ο Χούμελς έπαιρνε κινητά οπαδών της ΑΕΚ κι έβγαζε σέλφι! (pic/vid)

Απίστευτος: Ο Χούμελς έπαιρνε κινητά οπαδών της ΑΕΚ κι έβγαζε σέλφι! (pic/vid)


Tο highlight της βραδιάς με πρωταγωνιστή τον σταρ, Ματς Χούμελς (VIDEO).
Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο οι ΑΕΚτζήδες δεν κράτησαν κακία στους Βαυαρούς και μετά το τέλος της αναμέτρησης έσπευσαν γύρω από το γερμανικό πούλμαν για αυτόγραφα και φωτογραφίες.
Δυστυχώς, λίγοι ήταν οι τυχεροί που κατάφεραν να εξασφαλίσουν κάτι από τους σταρ του Νίκο Κόβατς. Ένας Έλληνας οπαδός με φανέλα Μπάγερν πρόλαβε να πάρει την υπογραφεί του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κι άρχισε να τρέχει σαν τρελός στους δρόμους του ΟΑΚΑ, μπορεί να πήγε και σπίτι του με τα πόδια. Τέτοιος ενθουσιασμός...

Οι λιγότερο τυχεροί εισέπραξαν "άκυρα" από τους σούπερ σταρ Ρόμπεν και Νόιερ. Ακόμη και ο Κίμιχ δεν ήταν σε φάση για πολλά πολλά. Για ολόκληρη τη Μπάγερν, όμως, "καθάρισε" ο ένας και μοναδικός Ματς Χούμελς.

Ο άνθρωπος που κόστισε πριν από δύο χρόνια 35.000.000 ευρώ στους Βαυαρούς είναι το καλό παιδί που θες να έχεις για φίλο. Αν μπορούσε θα στεκόταν να φωτογραφηθεί και με τους 200 που βρίσκονταν στον χώρο.




Το Sport24.gr, λοιπόν, ήταν εκεί και κατέγραψε την προσπάθεια του θηριώδους στόπερ να ικανοποιήσει τους Έλληνες φιλάθλους. Μερικοί εξ αυτών, μάλιστα, τον ενθουσίασαν με τα γερμανικά τους και πρόλαβε ν' ανταλλάξει μαζί τους δύο τρεις κουβέντες. Από εκεί και πέρα, ο Γερμανός ήταν πιστός στο καθήκον του να προλάβει όσους περισσότερους γίνεται. Έφτασε στο σημείο να παίρνει ο ίδιος τα κινητά των φαν, να μετατρέπεται σε φωτογράφο για να είναι επιτυχημένες οι σέλφι.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, πάντως, τα λόγια είναι περιττά. Στο VIDEO παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το κρετσέντο καλοσύνης του Ματς Χούμελς το οποίο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε και ως μίνι μάθημα συμπεριφοράς ενός πραγματικού σταρ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.