Header Ads


Unlabelled Δε θα γίνουν εργασίες στην Αγια Σοφιά σήμερα! - Ο λόγος

Δε θα γίνουν εργασίες στην Αγια Σοφιά σήμερα! - Ο λόγος


Δεν επέτρεψε την είσοδο των εργατών που ήθελαν να δουλέψουν κανονικά στο εργοτάξιο της Αγια Σοφιάς η ομάδα περιφρούρησης του ΠΑΜΕ που έστειλε το συνδικάτο οικοδόμων για την απεργία που προκύρηξε και πιθανότατα δεν θα γίνουν σήμερα εργασίες
Μία από τις ελάχιστες μέρες από τον Ιούλιο του 2017 που δεν θα σημειωθεί πρόοδος στην ανέγερση της Αγιά Σοφιάς είναι σημερινή. Ως γνωστόν το συνδικάτο των οικοδόμων είχε κυρήξει απεργία για σήμερα και το κλιμάκιο του ΠΑΜΕ που επισκέφτηκε το οικόπεδο δημιούργησε ομάδα περιφρούρησης που δεν επέτρεψε στους εργάτες να συνεχίσουν την δουλειά τους παρότι το ήθελαν και το είχαν δηλώσει από χθες. Μέχρι στιγμής οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των εργολάβων και της ομάδας περιφρούρισης για να συνεχιστούν οι εργασίες δεν έχουν καρποφορίσει. Σε όλη αυτή την υπόθεση η ΑΕΚ και η Δικεφάλος 1924 δεν έχουν καμία σχέση.

Η πλευρά της Ενωσης έχει να κάνει και συζητά αποκλειστικά με τους εργολάβους του έργου και όχι με το προσωπικό της που δουλεύουν στο γήπεδο. Οπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η σημερινή ημέρα θα ολοκληρωθεί χωρίς εργασίες.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.