Header Ads


Πόνσε: «Όπως παίξαμε στο β' μέρος να παίξουμε και με τον Παναθηναϊκό»

Πόνσε: «Όπως παίξαμε στο β' μέρος να παίξουμε και με τον Παναθηναϊκό»


Μια εμφάνιση αντίστοιχη με εκείνη του β' μέρους με τον Άρη θα προσπαθήσει να επαναλάβει η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova.
Ο Εζέκιελ Πόνσε είπε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη στην κάμερα της Nova: «Νιώθω πολύ ωραία που πέτυχα δύο γκολ και νικήσαμε. 

Όπως μας είπε ο προπονητής, ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν ήμαστε καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το δεύτερο γκολ αποβάλαμε το άγχος και παίξαμε πολύ καλύτερα».

Όσον αφορά τα γκολ του σημείωσε: «προσπάθησα να σκοράρω και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με σταμάτησε ο τερματοφύλακας. Στο δεύτερο ημίχρονο δόξα τω Θεώ μπόρεσα και έβαλα δύο γκολ».

Για τη φάση του 3-0, όπου «κρύφτηκε» η μπάλα είπε: «είναι μια πολύ όμορφη φάση και αισθάνομαι όμορφα γιατί είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Είναι κάτι που δουλεύουμε στην προπόνηση και βγαίνει στο γήπεδο, οπότε μου αρέσει».

Τέλος, για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δήλωσε: «Είναι περίεργο συναίσθημα που θα παίζουμε εδώ και θα είμαστε φιλοξενούμενοι. Θα δώσουμε τα πάντα για κάνουμε ένα παιχνίδι αντίστοιχο με το σημερινό στο δεύτερο ημίχρονο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.