Header Ads


Unlabelled Τόσα εκατομμύρια...περιμένουν την ΑΕΚ στους ομίλους!

Τόσα εκατομμύρια...περιμένουν την ΑΕΚ στους ομίλους!


Η ΑΕΚ βλέπει τους ομίλους του Champions League να πλησιάζουν, μαζί και τα εκατομμύρια της UEFA!


Η ΑΕΚ με το «διπλό» στην Ουγγαρία επί της Βίντι ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στους ομίλους του Champions League, ενώ και ο ΠΑΟΚ πήρε σημαντικό αποτέλεσμα στην Πορτογαλία κόντρα στην Μπενφίκα αλλά ο Δικέφαλος του Βορρά έχει δύσκολο έργο και στη ρεβάνς της Τούμπας προκειμένου να τσεκάρει το εισιτήριο για τους ομίλους.

Σε περίπτωση που ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μπουν στους ομίλους του Champions League τότε θα βάλουν στα ταμεία τους από 15.250.000! Ο... χορός των εκατομμυρίων δεν σταματάει εκεί καθώς η UEFA δίνει 2,7 εκατ. ευρώ για κάθε νίκη στον όμιλο, ενώ η ισοπαλία προσφέρει 900.000 ευρώ και ταυτόχρονα υπάρχει το market pool, το οποίο βέβαια θα εξαρτηθεί από το αν θα περάσουν και οι δύο ελληνικές ομάδες ή ένας εκ των δύο Δικεφάλων.

Πάντως σε περίπτωση αποκλεισμού και συνέχειας στο Europa League τα χρήματα δεν είναι λίγα. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα εισπράξει 5 εκατ. ευρώ για τη συμμετοχή στα Play Offs, ενώ θα έχει διασφαλίσει και 2,92 εκατ. ευρώ για την είσοδο στους ομίλους του Europa. Φυσικά και εκεί υπάρχει market pool το οποίο εξαρτάται από τον αριθμό των ελληνικών ομάδων, αλλά και μπόνους νίκης (570.000 ευρώ) - ισοπαλίας (190.000 ευρώ).

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.