Header Ads


Ξανά στο «κάδρο» για την ΑΕΚ Ματσίς και Καρτάμπια

Ξανά στο «κάδρο» για την ΑΕΚ Ματσίς και Καρτάμπια


Η πρόκριση σε βάρος της Σέλτικ εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ, τουλάχιστον στο Europa League, γεγονός πως αναμένεται να φέρει ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ, όπου επανέρχονται στο προσκήνιο οι περιπτώσεις των Καρτάμπια και Ματσίς.
Τα σημαντικά οικονομικά έσοδα που διασφαλίζει η ΑΕΚ με την παρουσία της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης αναπροσαρμόζουν το μεταγραφικό πλάνο και δίνουν μεγαλύτερη ευχέρεια κίνησης, με την θέση της εξτρέμ να βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων.

Μάλιστα, η λίστα που υπάρχει για τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει δύο γνωστούς παίκτες που απασχόλησαν νωρίτερα το φετινό καλοκαίρι προτού αποκτηθούν οι Πόνσε και Μπογέ.

Ο λόγος για τους Φεντερίκο Καρτάμπια και Ντάρβιν Ματσίς που σύμφωνα με την «Ώρα» έχουν επαναπροσεγγιστεί για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων». Και οι δύο παίκτες βέβαια αποτελούν δύσκολες περιπτώσεις μιας και δεσμεύονται με συμβόλαιο στις ομάδες τους.

Όσον αφορά τις στατιστικές τους επιδόσεις, ο 25χρονος Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο Καρτάμπια ανήκει ως το 2021 στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια μετρώντας την περασμένη σεζόν 20 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ ο 25χρονος Βενεζουελάνος Ματσίς με συμβόαλιο ως το 2022 στην Ουντινέζε είχε πέρσι στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με την Γρανάδα 33 παρουσίες με 14 τέρματα και 6 ασίστ.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.