Header Ads


The Crew 2: Η νέα εποχή των racing ανοιχτού κόσμου

The Crew 2: Η νέα εποχή των racing ανοιχτού κόσμου


Το νέο μέρος της σειράς The Crew είναι εδώ, με την υπογραφή της Ubisoft.
Το πρώτο πείραμα της Ubisoft με το The Crew δεν πήγε ιδανικά, ωστόσο «έχτισε» μια κοινότητα παικτών που απόλαυσε αρκετό περιεχόμενο σε βάθος χρόνου. Το The Crew 2 κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες και έρχεται με αρκετές και σημαντικές αλλαγές. Οι παίκτες μπορούν τα ταξιδέψουν σε όλο τον χάρτη των ΗΠΑ και στόχος του παίκτη είναι να εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του και να μαζέψει followers.

Όσο προχωρούν οι αγώνες, τόσο περισσότερα κόλπα είναι διαθέσιμα. Ανάλογα δε με τις επιδόσεις, οι παίκτες έρχονται μπροστά σε αναβαθμίσεις. Το παιχνίδι ανήκει μεν στην κατηγορία των racing games, αλλά δεν μπορεί να συναγωνιστεί τίτλους επιπέδου Gran Turismo ή Forza Motorsport. Οι αγώνες στο The Crew 2 γίνονται σε θάλασσα, αέρα και ξηρά με πολλά και διαφορετικά οχήματα.

Ο χάρτης του κόσμου είναι τεράστιος και η επιλογή οχήματος μπορεί να αποδειχτεί διαδικασία που κρατάει αρκετά. Τα όποια κενά στο περιεχόμενο θα κλείσουν (ή/και θα μπαλωθούν) με τα έξτρα πακέτα περιεχομένου που έρχονται, ενώ σε πρώτη φάση τα πάντα είναι προσβάσιμα από το χάρτη και με εμφανή εικονίδια.

Τεχνικά, το game είναι αρκετά καλό χωρίς να εντυπωσιάζει με την ποιότητα και τη λεπτομέρεια των γραφικών. Τα loot boxes επιστρέφουν για να προσφέρουν συγκεκριμένες αναβαθμίσεις, ενώ και από πλευράς χειρισμού τα πάντα παραμένουν πιστά στο πρώτο παιχνίδι, με διάφορα tweaks που κάνουν τον τίτλο πιο προσιτό.

Το The Crew 2 συνεχίζει να διατηρεί ένα χαρακτήρα που δεν είναι ιδιαίτερα εμπορικός, αναμειγνύοντας στοιχεία από racing games με άλλα είδη. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι εντυπωσιάζεται από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά δεν γίνεται και να μην παραδεχτεί ότι η Ubisoft και η Ivory Tower προσπαθούν. Με την προοπτική ότι πρόκειται για έναν τίτλο με αρκετό έξτρα περιεχόμενο και πολλά πακέτα που θα ακολουθήσουν, αξίζει να επενδύσετε πάνω του.



sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.