Header Ads


Κοντά σε νέα συμφωνία ΑΕΚ και Χάντερ

Κοντά σε νέα συμφωνία ΑΕΚ και Χάντερ


Ο σέντερ που έπαιξε σημαντικό ρόλο στις δύο κούπες της προηγούμενης σεζόν έχει πείσει τον Λούκα Μπάνκι ότι ταιριάζει στα πλάνα του και είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό να συνεχίσει στην ΑΕΚ
Πολύ κοντά σε ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ ειναι ο Βίνς Χάντερ. Με το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ να έχει λήξει, ο Βινς Χάντερ έκανε ακόμα μία προσπάθεια για να κερδίσει μία θέση στο ΝΒΑ. Συγκεκριμένα οι Clippers του έδωσαν την ευκαιρία στο Summer League του Las Vegas, με το όνομα του Χάντερ να είναι ένα από αυτά που συμπεριλήφθηκαν στην λίστα τους. Όλα δείχνουν όμως οτι δύσκολα θα κερδίσει μία θέση στο ρόστερ ομάδας του ΝΒΑ για την επόμενη σεζόν.

Απο την πλευρά του ο Λουκα Μπάνκι ο οποίος εχει στα πλάνα του δύο Αμερικανους ψηλούς για το «5» θεωρεί οτι ο Χάντερ μπορει να ειναι ο ενας απο αυτούς εντύπωση που ενισχύθηκε μετά απο συζήτηση που ειχε με τον ύψους 2.03 mobile center. Και οι δύο πλευρές θέλουν λοιπον οποτε η τελική συμφωνία για τη νέα σεζόν απέχει πλέον πολυ λιγο υπό την αίρεση βέβαια να προκύψει κατι την τελευταία στιγμή απο Αμερική. Δεν αποκλειεται λοιπόν ο Χαντερ να ειναι ο δεύτερος ξένος μετα τον Γκρίφιν που θα υπογράψει για τη νέα σεζόν. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χάντερ είχε 9 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της ΑΕΚ.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.