Header Ads


Την Τρίτη 19/6 η παρουσίαση των διαρκείας της πρωταθλήτριας!

Την Τρίτη 19/6 η παρουσίαση των διαρκείας της πρωταθλήτριας!


Η ΑΕΚ παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας που θα έχουν… άρωμα τίτλου και επιστροφής στο Champions League – Τι συμβαίνει με τις τιμές, πότε ξεκινά η διάθεση!


Η ώρα των αποκαλυπτηρίων για τα εισιτήρια διαρκείας της πρωταθλήτριας ΑΕΚ πλησιάζει! Για την ακρίβεια, οι κάρτες για τη σεζόν 2018-2019, θα παρουσιαστούν την Τρίτη 19 Ιουνίου το μεσημέρι στην αίθουσα Γιάννης Ξενάκης και θα έχουν… άρωμα τίτλου και επιστροφής στο Champions League!

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι τιμές όχι μόνο θα παραμείνουν οι ίδιες συγκριτικά με την σεζόν που πέρασε, αλλά θα υπάρξουν και πιο πολλές θέσεις διαθέσιμες για διαρκείας σε θύρες με προσιτή τιμή, ώστε να καλυφθεί ο κόσμος που ίσως δεν έχει τόσο μεγάλη οικονομική άνεση και αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Από εκεί και πέρα, η διάθεση των νέων καρτών θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου, δύο ημέρες δηλαδή μετά την παρουσίαση, με δικαίωμα προτίμησης το πρώτο διάστημα στους φετινούς κατόχους και ελεύθερες τις θέσεις που ήταν κενές.

Η αντίστροφη μέτρηση, λοιπόν, για την παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας έχει ξεκινήσει για την ΑΕΚ, η οποία μπαίνει στη σεζόν 2018-2019 με στόχο το νταμπλ και φυσικά την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.