Header Ads


Unlabelled Απίστευτη εξέλιξη με Αναστασίου - Ετοιμάζεται για το «μπαμ» της ζωής του, θα γίνει... μεγιστάνας

Απίστευτη εξέλιξη με Αναστασίου - Ετοιμάζεται για το «μπαμ» της ζωής του, θα γίνει... μεγιστάνας


Ποιος το περίμενε για τον Έλληνα τεχνικό...


Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του και με την Κορτράικ τον περασμένο Νοέμβριο, δεν έχει κάτσει σε πάγκο, παρότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους.

Ο Έλληνας κόουτς δέχθηκε κάποιες προτάσεις, ωστόσο δεν ήταν θετικός, καθώς έχει αποφασίσει η επόμενη ομάδα του είτε να είναι από το πρωτάθλημα που... κυνηγάει τόσα χρόνια είτε να του προσφέρει τρελά λεφτά.

Όσον αφορά το όνειρό του, ο Αναστασίου έχει ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό πως θέλει όσο τίποτα να βρει ομάδα στην Αγγλία και το προσπαθεί πλέον πάρα πολύ. Θέλει να δουλέψει στο Νησί και για να το πετύχει αυτό, είναι πρόθυμος να πάει ακόμα και ως βοηθός!

Θεωρεί ότι στην Αγγλία μπορεί να εξελίξει την καριέρα του, να βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό και παράλληλα να ανοίξει σημαντικές πόρτες για την συνέχεια. Ωστόσο, για την ώρα ακόμα δεν έχει βρει την πρόταση που θα ήθελε και έτσι... ψάχνεται και για αλλού.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του sportdog.gr, ο Αναστασίου το τελευταίο διάστημα συνεργάζεται με τον μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ και ψάχνει ομάδα στην Αραβική Χερσόνησο!

Ο ατζέντης Στάινερ Ντίετζ, που έκλεισε το deal του Σουηδού άσου με την Αλ Αϊν, έχει καλές σχέσεις με ομάδες που μπορούν να προσφέρουν στον Έλληνα κόουτς ένα... τρελό συμβόλαιο και το δουλεύει έντονα. Μπορεί λοιπόν ο Αναστασίου πολύ σύντομα να γίνει «νέος Δώνης» και να γεμίσει τον τραπεζικό του λογαριασμό με πολλά εκατομμύρια!

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.